tisdag 17 maj 2016

OPI - I'm Getting a Tan-gerine

Pressutskick

När jag först la på OPI I'm Getting a Tan-gerine var min tanke att nehej det här var inte något för mig.

Lacket är persikofärgat något lite dammig färg kanske och inte den färgen som jag vanligen trivs i. Först tyckte jag bara det var rent av tråkigt, men när jag hade suttit med den en stund insåg jag att det nog är jättefint om man har fått sig lite solbränna. Fortfarande ingen höjdare i mina ögon, men helt ok.

Dessutom tror  jag att det skulle göra sig med lite stamping på.

Hur var formulan då? Jo, inte helt tokig faktiskt. Det är ändå ett lack som drar åt pastell så första lagret var lite strimmigt. Men, jag har två lite tjockare lager och det funkade bra tyckte jag. Visst topplack är absolut att rekommendera för att jämna ut ordentligt.

Nej, inte alls någon favoritfärg, men den får ändå mig att längta efter sommar, sol och glass.
 


Press Releases

When I first put on OPI I'm Getting a Tan-Gerine my thought was that Oh no this was not something for me.

The polish is a little dusty peachy color and maybe not the color I usually thrive in. At first I just thought it was downright boring, but when I had looked at it on the nails for a while I realized that it probably will be really beautiful when you have gotten some tan. 

Also, I think it would do great with a little stamping on.

How was the formula then? Well, not that bad actually. This is after all a polish leaning towards pastel so the first layer was a little streaky. However, I have did two little thicker once and it worked good I thought. Sure I really do recommend topcoat to smooth out properly.

No, not at all a favorite color, but it makes me long for summer, sun and ice cream.

14 kommentarer :

 1. Tycker det är en fin sommarfärg, lite pastellorange. Funkar bra som pedikyr tror jag. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör den säkert, men jag gör ju aldrig pedikyrer!

   Radera
 2. I agree, it would be perfect for a stamping mani base.
  The name should have been peach something LOL

  SvaraRadera
 3. I really like the slight muted thing this has going on. It's really pretty.

  SvaraRadera
 4. I wish shades like this did not make my skin look green! But it is great on you.

  SvaraRadera
 5. I could definitely see myself rocking this during the summer when I have a bit of a tan going on. It's a pretty color!

  SvaraRadera
 6. I like it because it's different! :)

  SvaraRadera
 7. This color is fresh. Something about it just makes me happy.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Then it's a good polish. Anything that makes you happy is a good thing.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!