onsdag 10 februari 2016

OPI - Don't Touch My Tutu

Jag har gula fula naglar vilket egentligen inte bekommer mig så värst mycket eftersom jag sällan är utan nagellack. Men ibland kan det vara lite störande som t.ex om man skulle känna för att ha en enkel fransk manikyr.

Nu när jag tittar på bilderna så ser jag att det ser mer gult ut än i verkligheten det ser också mer strimmigt ut än i verkligheten, men jag vill ändå visa den här manikyren för att den är fin i sin enkelhet.

Det jag har gjort är att måla franskt med hjälp av Depend 031, men enbart en kritvit nageltipp ser faktiskt ganska gräsligt ut så för att dölja det hela och mjuka upp manikyren har jag använt mig av mitt favoritlack när det kommer till riktigt skira lack nämligen OPI Don't Touch My Tutu. Ett lack som är gjort för den här typen av manikyrer och alltså inte går att få täckande hur du än försöker.

Tyvärr är det lite svårt att få den här typen av lack jämna, men som sagt det ser mer strimmigt ut på bild än i verkliga livet.

Jag valde att enbart lägga ett lager av Don't Touch My Tutu för att fortfarande få en relativt "icke konstgjort" känsla. Och över det har jag topplack. Som sagt inget mästerverk, men jag gillar det ändå. 


I have ugly yellow nails, which really does not bother me that much because I rarely have naked nails anyway. But sometimes it can be a little distracting such as if one would feel like having a simple French manicure.

Now when I look at the pictures, I see that it looks more yellow than in reality, it also looks more streaky than in reality, but I still want to show this manicure because it's nice in its simplicity.

What I have done is to paint a French using Depend 031, but only a pure white nail tip actually looks pretty awful so to hide it all and soften the manicure I have used my favorite nail polish when it comes to the really sheer ones namely OPI Don't Touch My Tutu. A polish that is made for this type of manicures and therefore is impossible to get to cover on it's own no matter how hard you try. 

Unfortunately it's a bit difficult to get this type of polish to look real smooth on the nails, but as I said it looks more streaky in the pictures than in real life.

I chose to add just one layer of Don't Touch My Tutu to still get a relatively "non-artificial" feeling. And over that I have a layer of topcoat. That said no masterpiece, but I like it anyway.

13 kommentarer :

 1. My nails also come out way more yellow than IRL if I dare to take photos without nail polish hahaha
  I like this light look on you!

  SvaraRadera
 2. Tycker det ser fräscht och fint ut! Don't Touch My Tutu är ett underbart lack.

  SvaraRadera
 3. I've also got this yellow nails problem. I think you should really look into Zoya Naked manicure! I've tried it and it is amazing!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I'm really curious about those polishes actually. I think I will try.

   Radera
 4. Det ser jättefint ut tycker jag :)
  Fräscht och vackert :)
  På tal om gula naglar.. jag hade JÄTTEGULA naglar för en tid sedan då jag haft ett lack från Make Up Store på naglarna.. herregud så mina naglar såg bedrövliga ut :O
  En god vän till mig frågade ifall jag hade börjat röka xD
  Det gula är borta nu men jösses så mina naglar såg ut :D
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, då är det illa om folk tror man börjat röka!

   Radera
 5. This OPI is a lovely nude that can be used for negative space manis too.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!