måndag 15 februari 2016

ABC Challenge - E = Etude House Play #111


Återigen blir det idag ett lack som blivit stående alltför länge i min låda. Ett lack som jag vann i en giveaway och kanske inte tyckte såg så spännande ut i flaskan, men jag inser nu att jag hade helt fel.

Det här är Etude House Play #111 som får representera bokstaven E i vår utmaning.

Lacket består av en klar bas och har sen turkos och bronsfärgade glitter i olika storlekar. Jag funderade på vad jag skulle lägga det här över. Testade över svart och över vitt. Vitt såg helt klart bäst ut av dom, men sen fick jag för mig att testa över ett ljust grönt och där satt den. Den kombon blev helt klart bäst.

Jag har alltså lagt ett lager med glitter över Appeal4 Baby Palm Tree och jag gillar verkligen hur det här ser ut. På bilder tycker inte jag alltid glitter blir så tilltalande, men i verkligheten är det är en superkombo.
Once again I will show you a polish that has been standing too long in my drawer. A polish which I won in a giveaway and maybe I haven't thought it looked that exciting in the bottle, but I realize now that I was wrong.

This is Etude House Play # 111 that will represent the letter E in our challenge.

The polish consists of a clear base and then turquoise and bronze glitter in various sizes. At first I had a hard time deciding on what I would layer this over. I tested over black and white. It definitly looked better over white than black, but then I got the idea to try it over a light green and there it was. The combo was clearly the best.

So I have added a layer of glitter over Appeal4 Baby Palm Tree and I really like how this looks. I don't think glitter always looks that appealing in pictures but I can assure you that this is pretty amazing in reality.


15 kommentarer :

 1. The combo is really good, I like it!

  SvaraRadera
 2. Det här gillar jag skarpt! Väldigt snygg kombo.

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra färger! Så fina tillsammans! Och du valde en perfekt basfärg tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tyckte med att det här blev riktigt bra.

   Radera
 4. Härligt glitter, och det blev väldigt fint över den basen!

  SvaraRadera
 5. I love how you combined the base and the glitter! The good combo makes the manicure, I have absolutely no taste for combining :-/

  SvaraRadera
 6. wow. the glitter big are my passion

  SvaraRadera
 7. The colours of this glitter are so unusual together, I love this mix!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!