fredag 5 februari 2016

Review Lady Queen Nail Wraps

English version under the pictures. 

Utskickat för recension.

Att få ha ett känt konstverk på naglarna är ju inte fel. I det här fallet i form av Nail Wraps från Lady Queen föreställande Van Goghs Starry Night.

Jag tog faktiskt lite fel när jag tyckte att jag skulle recensera just dom här. För jag hade fått för mig att det var vattendekaler och inte wraps. Dekaler använder jag då och då, men wraps känns inte alls som något som passar mig.

Fast om jag inte var den jag är som ständigt och jämt målar naglarna utan bara ville kunna fixa till naglarna snabbt och enkelt så skulle jag säkert tycka att det här är en toppenprodukt.

Av någon anledning är det 14 stycken wraps i den här förpackningen. Fråga mig inte varför.. Dom släppte lätt från underlaget och var lätta att placera. Jag tyckte först att dom såg väldigt breda ut, men det var inte alls farligt. Tyckte dom passade riktigt bra på bredden. Däremot var dom väldigt långa så även om du har rejält långa naglar funkar dom här. På mig blev det dock nästan en halv centimeter som skulle bort. Dock är det enkelt att smälta bort överflödet med hjälp av aceton på en bomullstops.

Allt som allt så gillar jag mönstret och enkelheten i att använda produkten. Men som sa jag sa är det inte riktigt något för mig.

Produkten finns att hitta här: http://www.ladyqueen.com/1-sheet-nail-wraps-mysterious-starry-sky-night-patterned-full-nail-sticker-na0192.html

Och är ni sugna på att beställa från Lady Queen är ni välkomna att använda min kod QWES15 för att få 15% på ordinarie priser.


Sent out for review.

To have a famous painting on your nails is a good thing. In this case in the form of Nail Wraps from Lady Queen looking like Van Goghs Starry Night.

I actually thought I had asked to review some waterdecals with this pattern, but it turned out to be nailwraos. I like using decals even if it happens less than I want to. But wraps does not feel like something that suits me.

Though if I wasn't a person who paints the nails all the time but one who just wanted to be able to fix the nails quickly and easily I would certainly think that this was a top product.

For some reason, there are 14 wraps in this package. Don't ask me why .. They were easy to lift of the base and were easy to place. I thought they looked very wide, but once on the nails it wasn't bad at all. They fit really well in width. In contrast, they are very long so even if you have substantial long fingernails they would probably work. For me it became almost a half centimeters that I needed to remove. However, it's easy to melt away the excess with the help of acetone on a cotton swab.

All in all, I like the design and simplicity of the product. But as I said, it's not really anything for me.

The product can be found here: http://www.ladyqueen.com/1-sheet-nail-wraps-mysterious-starry-sky-night-patterned-full-nail-sticker-na0192.html

And are you eager to order from Lady Queen, you are welcome to use my code QWES15 to get 15% on regular prices.

8 kommentarer :

 1. I never tried nail wraps, but they are beautiful!

  SvaraRadera
 2. Testade nail wraps en gång, men tyckte de var svinbökiga att sätta på. De skulle dock fästas med hjälp av hårfönen, vilket var ganska oskönt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lät ju sådär smidigt. Dom här var bara att klistra på direkt.

   Radera
 3. Jäklar vilket häftigt resultat, gillart

  SvaraRadera
 4. Det blev väldigt fint! Jag har testat Wraps från NCLA och de funkade utmärkt. Har aldrig lyckats med hela dekaler så måste säga att jag föredrar wraps där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har lyckats någon gång med hela dekaler också, men wraps är ju smidigt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!