söndag 14 februari 2016

Appeal4 - Baby Palm Tree

English text under the pictures. 

När jag sitter och skriver det här så snöar det rätt kraftigt utanför fönstret, men på naglarna har jag vårkänsla, för där sitter Appeal4 Baby Palm Tree.

Baby Palm Tree är ett riktigt ljust pastell grönt krämlack som har mycket gul ton i sig. Jag var inte så värst imponerad av formulan på det först. Det blev väldigt strimmigt och ojämnt, men jag konstaterade att det kanske var lite mitt fel också. För om jag hade tagit något tjockare lager redan på första lagret tror jag inte det blivit riktigt så illa som det blev.

Nåväl, det här var inte något som inte gick att rätta till. Jag har tre lager på bilderna och med ett bra topplack så blev det jämt och fint.

Färgerna på det här tycker jag är väldigt fin, fick vårkänslor direkt trots snö utanför. Jag kan tänka mig att det blir ännu finare när man kanske fått lite solbränna också.

Jag tycker absolut inte man ska bli avskräckt av att det blev lite strimmigt först, det går ju som sagt att göra något åt. Och jag är dessutom säker på att om man som jag sa tar tjockare lager färg redan från början så blir det mycket bättre och förmodligen skulle man nog kunna vara färdig på två lager då. Och sen får man inte glömma att det här är något som faktiskt är väldigt vanligt bland pastellfärger. Färgen är helt underbar så vill ni få vårkänslor rekommenderar jag Baby Palm Tree varmt.

 


When I'm writing this the snow is falling pretty heavy outside my window, but on my nails I have spring feeling and that is because of Appeal4 Baby Palm Tree.

Baby Palm Tree is a really bright pastel green cream polish that has a yellow tone to it. I was not very impressed with the formula at first. It became very streaky and uneven, but I found that it was perhaps a bit my fault too. For if I had taken a much more thicker layer on the very first one I don't think it would have become quite as bad as it got.

Well, this was certinaly something that could be correct. I have three layers in the images and a good topcoat makes it all even out and make it look really nice.

The color of this I think is very nice. I certinaly got spring feelings right away despite the snow outside. I can imagine that it gets even better when you have gotten a little sunburn too.

I certainly don't think you should be discouraged because it was a little streaky first, it is as I have said something that is possible to do something about. And I'm also sure that if as I also said you take thicker layers of paint from the start it will be much better and probably would be able to cover in two layers. And then we must not forget that this is something that is actually very common among pastel colors. The color is absolutely wonderful so if you want to get spring fever, I recommend Baby Palm Tree a lot. 

13 kommentarer :

 1. Härlig nyans som ger vårkänslor - jag bar detta själv i somras och kombinerat med svart glitter fick jag av någon anledning associationer till min favoritsmak på glass - pistage med chokladbitar. ^_^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker det låter som en bra idé med svart glitter på det här :)

   Radera
 2. Mitt favoritlack ur den här kollektionen - man blir verkligen glad i sinnet av färgen!

  SvaraRadera
 3. Vilken otroligt söt och mysig färg! Den ger verkligen vårkänslor!

  SvaraRadera
 4. I am in love with that beautiful celery color! It's so dreamy.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!