torsdag 11 februari 2016

ABC Challenge - D = Darling Diva Polish Mach 1Idag är det dagen D alltså som i bokstaven D i vårt ABC Challenge och ni kommer få höra det här många gånger under den här utmaningen, men varför har det här lacket stått så länge i lådan.

Jag fick hem ett gäng av Darling Diva Muscle Car kollektionen i början av Maj 2014 och Mach 1 har blivit stående ändå tills nu. Troligen för att jag hatar att plocka bort glitter lack. Det kommer att bli fler glitterlack under utmaningens gång jag lovar.

Mach 1 skulle man mycket väl kunna måla med på egen hand och få att täcka på tre lager skulle jag tro, men jag valde att lägga det över Chanel 337 Noir Ceramic istället och jag har bara ett lager av Mach 1. Och ändå så är det som en hel discokula.

Lacket består av en svart jellybas och sen massor, massor av prismatiskt glitter. Det sprider ut sig hur smidigt som helst på nageln. Torktiden är helt ok. På bilderna har jag två lager av topplack på. För det är ju trots allt ett glitter och dom har en förmåga att äta upp topplacket.

Det här är rent ut sagt skitsnyggt. En sån underbar glitterbomb och nu ska jag göra er besvikna.. Det går inte att få tag på längre förutom möjligen på någon blogsale. Synd, för det här är väl värt att ha i sin samling.
Today is the D-Day, as in the letter D in our ABC Challenge and you will hear this many times in this challenge, but why has this polish been standing soo long!

I bought a bunch from the Darling Diva Muscle Car collection in early May 2014 and Mach 1 has been standing untried until now. Probably because I hate to take off glitter polishes. And I guess that is the reason why there will be more glitters in this challenge.

Mach 1 could very well be worn on it's own and I thinkt it would cover in lets say three coats, but I chose to layer it over Chanel 337 Noir Ceramic instead and I have only one layer of Mach 1. And yet it sparkles like a disco ball.

The polish consists of a black jellybase and lots and lots of prismatic glitter. It spreads out very smoothly on the nail. The drying time is quite ok. In the pictures I have two layers of top coat on. After all this is a glitter polish and they have the ability to eat up the topcoat. 

This is just amazingly beautiful. A wonderful glitter bomb but and is the time that I have to disappoint you .. It has been discontinued so you can no longer buy it. Unless you find it on a blogsale. Too bad, for this is well worth having in the collection.

12 kommentarer :

 1. Jag har inte varit sugen på detta alls - förrän nu! Ser ju otroligt glittrigt och härligt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju inte heller varit så sugen på att testa det, men nu är jag glad att jag har det.

   Radera
 2. Men vad i. Vad är det här du visar? Säger som Anne, inte ens tänkt tanken att jag behövde detta och nu blev jag helt kär. Jag köpte ett gäng från kollektionen men kom på, som många andra, försent att jag ville ha alla lack. Efter det tycker jag inte att Darling Diva har gjort så mycket kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, det har kommit ett par fina lack, men inte fina hela kollektioner som den här var tycker jag.

   Radera
 3. WOW what a glitter fest - it is beautiful!

  SvaraRadera
 4. Åh, vilket härligt lack! Jag ångrar verkligen att jag inte köpte fler från den kollektionen när det gick. Jag har några, men det var många guldgripar i den.
  Jag har lyckats få ut två inlägg idag också! Det känns bra att ha fått en spark i baken så jag har fått lite liv i bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade gärna haft några mer från den jag också.

   Vad bra att du fått lite inspiration igen :)

   Radera
 5. It reminds me of a Nyx glitter I have in my stash, love it!

  SvaraRadera
 6. Åh vilket magiskt lack, så jäkla snyggt

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!