tisdag 2 februari 2016

French Fire

English version under the pictures. 

Häromdagen fick jag hem en sån där Clear Jelly stamper som det varit mycket prat om bland nagelbloggare och på Facebook. Dock en billig variant, men självklart ville jag ju testa den på en gång.

Och för det första måste jag säga att för att bara kosta ca 15 kronor så är jag riktigt imponerad. Man får ha lite annan teknik än med vissa andra stämplar. Jag upplevde att jag fick trycka något hårdare för att få upp mönstret, men det krävdes inte många försök förrän det blev riktigt bra resultat.

Kontentan av detta är att jag absolut kommer använda den här till mönster som inte ska täcka hela nageln.

Mönstret jag använt mig av till att testa är från Überchic 6-02 och jag har stämplat med MoYou London Black Knight över Literary Lacquers More Like Fire Than Light.

The other day, my mailman brought me one of those Clear Jelly stamper that there has been much talk about among blogs and on Facebook. However, a cheap variant, but of course I wanted the test it at once.

And I must say that for costing only 1,8 USD or something like that I am really impressed. One must have a little different technique than with some other stamps. I felt that I had to push a bit harder to get the pattern to come up, but it didn't require many attempts before I got really good results.

I'm pretty sure that I will use this a lot for patterns that aren't supposed to cover the whole nail. 

The pattern I used for testing is from Uberchic 6-02 and I have stamped with MoYou London Black Knight over Literary Lacquers More Like Fire Than Light.

5 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!