onsdag 1 juli 2015

Grön Onsdag - My Top 5 Green Polishes!
Vad kan passa bättre än att visa mina 5 favoriter av gröna lack på Karins Gröna Onsdag? Inte mycket!

Precis som på dom andra listorna så är det kanske inte alltid det allra vackraste lacken som faktiskt hamnar på dom här listorna. Ibland har man speciella känslor för ett speciellt lack som gör att man tycker om det mer än det som kanske egentligen är snyggare. Så här får ni dom fem som blandat är vackrast och blandat betyder mest för mig.

Har du något lack som betyder något alldeles särskilt för dig och varför?

What could be better than to show my top 5 Green polishes on Karins Green Wednesday? Not Much!

Just like in the other two lists these polishes might not be the most beautiful polish in my stash but sometimes you have polishes that you have special feelings for and then that polish becomes the one that you like the most. Even thought there might be others that might appear more beautiful. 

So this is my top 5 mixed between beautiful and special.

Do you have any polishes that means something extra for you and why?Först ut är Zoya Logan som är från samma kollektion som Zoya Aurora som jag hade med bland mina lila lack. Det här är bara helt ljuvligt och jag kan inte förstå att jag inte använder det oftare. En grön skönhet med massor av guld i.

First out is Zoya Logan that comes from the same collection as Aurora that was in my top 5 purple polishes. This one is just stunning and I can't understand why I don't wear this more often. A green beauty with a lots and lots of gold in it.


Det här är nog mitt absoluta favoritlack bland dom gröna. Det jag alltid kan lita på att jag älskar att bära och nog min första riktiga gröna lack kärlek. Jag har visat det här en del gånger och det är förstås China Glaze Agro jag snackar om. Också ganska mycket guld i. Ett lack jag kan bära hur ofta som helst utan att tröttna.

This is probably my absolute favorite of all the green polishes. The one that I always love wearing and I think my first real green polish love. I have shown this several times and it's of course China Glaze Agro that I'm talking about. A polish that also has a lot of gold in it. I can use this all the time and still don't get tired. En annan juvel i min gröna samling är Darling Diva Leprechaun's Gold. Klar bas med microglitter i grönt och guld (igen). Ett lack som tyvärr inte finns att köpa längre och därför valde jag att måla det över svart på swatchbilden. För att spara lite på flaskan. Det här är bara helt underbart glittrigt och fint.

Another gem i my collection is Darling Diva Leprechaun's Gold. A polish with a clear base that is packed with green and gold microglitter. A polish that unfortunatly no longer can be bought from Darling Diva. And that is why I chose to swatch over black on the swatchpicture. To save some. This is just amazing. It's so sparkly and beautiful. Liquid Sky Lacquer Margaritaville är kanske inte det vackraste lacket jag har bland gröna, men det var det första thermolacket som verkligen funkade som jag testade. Och ja, jag gillar verkligen färgen på det speciellt när man har lite längre naglar och tipparna nästan konstant är mörkare som en gradient. Ljuvligt!

Liquid Sky Lacquer Margaritaville might not be the most beautiful polish of all my greens but it was the first thermo I tried that really worked. And I do love the color too. Specially when you have a bit longer nails and the tip is dark green almost all the time so it looks like a gradient. Lovely!Och nu till ett lack som jag fullkomligt älskar. Och det mest för att det är så starkt ihopkopplat med min älskade MG C. Lacket är från Butter London och heter British Racing Green samma namn som färgen på min bils lack har. Ett riktigt mörkt grönt lack med ett diskret skimmer i. Vet inte om jag älskar färgen eller namnet eller associationen mest eller om det är en kombo, men en stor plats i mitt lackhjärta har det i alla fall.

And now to a polish that I love soo much. And the main reason for that is that it makes me think of my beloved MG C. The polish is from Butter London and the name is British Racing Green the same name as the color of my car has. A really dark green polish with a discrete shimmer in. I don't know if I love the color, the name or the feelings that I get by this most or if it's simply a combo. But one thing is for sure that this has a big place in my polish heart. On the thumb China Glaze Agro, Zoya Logan, Darling Diva Leprechaun's Gold, Liquid Sky Lacquer Margaritaville and Butter London British Racing Green.

21 kommentarer :

 1. Grönt med guld är en vinnande kombo. Jag säger spontant L8R G8R, Leprechaun's och Nubar Forest

  SvaraRadera
  Svar
  1. L8R G8R skulle ju sitta fint att ha i samlingen.

   Radera
 2. Svar
  1. Japp och det var svårt att välja för jag har fler superfina ju!

   Radera
 3. Agro är en av mina favoriter med, sjukt fint! Gillar alla lacken du visar idag, sen är jag ju en sucker för grönt överlag så det är sällan jag ogillar dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en tendens att falla för gröna lack jag också. Och Agro som sagt, det är nog ett av mina mest använda lack.

   Radera
 4. Of these I think my favorites are Darling Diva Leprechaun's Gold and Butter London British Racing Green!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. BRG has a special place in my heart and I think I need to wear it next time me and the husband goes on a roadtrip with the MG.

   Radera
 5. Logan, Agro och Leprechaun's Gold är mina favoriter av dessa fem...;-)

  SvaraRadera
 6. I love that you chose such different greens for this post :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It just happened but I also think it's good to have favorites with so different finishes.

   Radera
 7. Härliga lack allihop och skönt att jag äger dem så jag slapp få cravings! ;D

  SvaraRadera
 8. Riktigt snygga gröna lack =) Min gröna favorit är nog Le Royale från Pahlish =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Googlade på den nu och jag har inte alls svårt att förstå att du har den som favorit. Mycket fin.

   Radera
 9. Snyggingar alla fem! Jag har bara Butter London...

  SvaraRadera
 10. Älskar Logan men Agro ser jäkligt snyggt ut

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!