torsdag 9 juli 2015

The Nail Challenge Collaborative presentes - Travel #1

Månadens tema i The Nail Challenge Collaborative är Travel eller Resa och trots ett ämne som borde vara hur lätt som helst att komma på grejer till så står det faktiskt lite stilla i mitt huvud.

Som tur är så är det ju ok med ganska fri tolkning inom temorna så det jag har gjort idag är helt enkelt en manikyr med tanke på att åka till Jurassic World eller Jurassic Park för oss som faktiskt såg den första filmen när den kom på bio. För om det bara inte varit så att dinosaurierna verkar rymma och vissa verkar mindre trevliga så lockar tanken att få se en livs levande Diplodocus mig.

I botten har jag Smitten Polish Date Night jag har stämplat med Mentality Black Opaque och mönstret kommer från Bundle Monster no 611

Färgglatt och kul tycker jag det här blev.
This month theme in The Nail Challenge Collaborative is Travel and despite a subject that ought to be pretty easy to get inspiration for I still haven't come up with more than this idea!

Fortunately we are free to interpreting the theme pretty much as we want so what I've done today is a manicure made to wear when you go to Jurassic World or Jurassic Park for us who actually saw the first film when it came to the cinema. Because if it hasn't been that the dinosaurs seem to accommodate and some seem less pleasant the idea of seeing living Diplodocuses appeals to me. 

As the base I have Smitten Polish Date Night I have stamped with Mentality Black Opaque and the pattern comes from Bundle Monster No. 611

Colourful and fun I was I think of this manicure. 


13 kommentarer :

 1. I love dinosaurs patterns, I think your mani came out great!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, we both have Date Night on our blogs this morning, you made me wear it when you showed the swatches :D
  It's a really pretty stamping for it, not too much/over powering!

  SvaraRadera
 3. verkligen snyggt!!!min son skulle gilla detta han är så inne på dinosaurie nu!!!=) få man fråga vad du köp den?stämplingsplattan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är från Bundle Monster och jag har köpt den direkt från deras sida. Dom skickar till Sverige och jag har för mig att frakten är helt ok.

   Radera
 4. Superfint verkligen! I teorin gillar jag dinosaurier, men det beror nog på att de är så abstrakta/långt från verkligheten. Gissar att om de var verklighet nu så skulle jag känna annorlunda (baserat på hur jag känner för krokodiler och hajar!). :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltså jag vill ju bara se dom söta snälla växtätarna :)

   Radera
 5. Jag som tänkte tidsresa när jag såg temat och dinosarna.:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tidsresa var smart, tror jag ska göra något med det temat också.

   Radera
 6. Vilket gulligt stämplingsmönster! Och Date Night är ju bara to die for :)

  SvaraRadera
 7. Awww...this is so cute!!! I super love the color and design. Great job!!!

  SvaraRadera
 8. Snyggt lack och super gulligt med dinosaurierna

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!