onsdag 8 juli 2015

My Top 5 Teal PolishesNä jag vet att teal egentligen är en typ av grönt, men jag förvarar mina gröna lack och mina teal lack på två olika stället och konstaterade att jag bara måste göra en teal lista också.

Plus att eftersom det är en typ av grön så får det här bli mitt Grön Onsdag inlägg.

Det är inte så att jag har supermånga lack i den här kategorin, men det hade nog inte spelat så stor roll för det här var ganska lätt att välja bland faktiskt. Som vanligt så har jag valt lacken med hjärtat.

Jag är nyfiken på vilka färger ni mer skulle vilja se listor på. Kommentera gärna.

Well I know that Teal is a type of green but I store my green polishes in one drawer and my teal in another and I just realised that I had to do one list with teal as well.

Plus after all it is a type of green so that means that I can have this post as a contribution to Green Wednesday. 

It's not like I have a ton of teal polishes but I don't think it would have mattert that much because I found these polishes pretty easy to chose. And as usual I have chosen with my heart. 

I'm curious on what other colors you would like me to do lists on. Please comment. Jag börjar med ett lack som jag omöjligen kan visa i all sin skönhet på bild. Smitten Polish Glacial Spring är ett teal färgat glitterlack som alla som älskar teal borde ha i sin samling. Älskar den här typen av microglitter lack.

I start off with a polish that I don't know how to show in it's real beauty on pictures. This is Smitten Polish Glacial Spring a teal colored glitter polish that everyone who loves teal polishes should own. I totally love this type of microglitter polishes. 


Vad vore en lista med mina bästa teal lack utan Zoya Charla? Ingenting skulle jag vilja säga. Mitt första lack jag köpte från Zoya och fortfarande mitt absoluta favoritlack från märket. Faktiskt det lacket som gjorde att jag bara måste göra den här listan. Det här tröttnar jag nog aldrig på.

What would a list with my top teal polishes be without Zoya Charla? I would say absolutly nothing. This is my first Zoya polish that I bought and still my favorite from the brand. Actually the polish that was the reason that I felt I needed to do this list. I don't think I ever will get tired of this.


A-England är också ett återkommande märke på mina listor. Det här är A-England Proserpine ett av de nyare lacken från märket. Ett lite mörkare teal med holo. Helt ljuvligt och det här märket tillhör ju också ett av mina favoriter. Men det visste ni nog redan.

A-England is also a returning brand when it comes to my top 5 lists. This is A-England Proserpine one of the newer polishes from this brand. A bit darker teal than the others on the list and with holo. An amazing polish and as you probably already figured out this is also one of my favoriter brands. 


Jade Energy är ju inte det enda holot på listan, men regnbågarna i det här har dom andra svårt att mäta sig med. Dessutom en fin teal färg och trevlig formula. Man kan inte be om så mycket mer faktiskt.

Jade Energy is not the only holo on the list but cleary the strongest holo of them. And also a really nice teal color with a nice formula. You can't ask for much more than that. 


L.A Girl 3D Effect Teal Dimension hade nästan en lika säker plats på den här listan som Charla faktiskt. Tyvärr så tillverkas inte den här serien längre, vilket är mycket synd för alla lacken är helt underbara i den. Teal Dimension är också en något mörkare teal med hur mycket prismatiskt glitter som helst. En fröjd för gudarna på naglarna.

L.A Girl 3D Effect Teal Dimension had almost as safe spot on this list as Charla did. Unfortunatly this collection is no longer manufactured and that is such a shame because all of the polishes in it is amazing. This is a bit darker teal with lots and lots of prismatic glitter in it. Eye candy is all I can say about it. 


On the thumb Smitten Polish Glacial Spring and then Jade Energy, Zoya Charla, L.A Girl 3D Effect Teal Dimension and A-England Proserpine.

16 kommentarer :

 1. Charla hade platsat in på min lista med, det är den enda av dessa jag äger men de andra är också fina. Och jag tycker absolut att teal är berättigat ett eget inlägg. Charla tycker jag definitivt är mer turkosgrön än grön eller ja, teal helt enkelt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och eftersom Charla måste få vara med på en lista så är ju teal absolut berättigat :)

   Radera
 2. vill ha ,vill ha ,vill ha teal och grönt är mina älsklingsfärger!!!!!!snyggt!!!!=D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det finns så himla mycket fina i dom här färgerna.

   Radera
 3. I'm not a big teal fan, but lately I have been opening up to the lighter teals, so there is hope for me hahahaha
  Of these I actually really like Smitten Polish Glacial Spring, Jade Energy and L.A Girl 3D Effect Teal Dimension!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You would love Glacial Spring it's so much brighter in reality.

   Radera
 4. Teal är den bästa färgen! Jag har Charla men har inte använt den särskilt mycket så vi är inte bästisar än. Kanske ska testa snart igen? Gillar verkligen Teal Dimension också, du har så rätt i att den kollektionen är superfin!

  SvaraRadera
 5. Skoj-för mig är teal gränslandet mellan blått och grönt. Jag skulle kunna tänka mig en lista på guld, lila (om du inte redan har gjort det) grå och svarta lack =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lila är redan fixat du hittar den bland mina tidigare inlägg, men grå och svart kanske kan vara något.

   Radera
 6. Så fina! Charla är en favorit även hos mig, de andra lacken har jag inte men alla var otroligt vackra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Charla är ju bara otroligt vacker och det finns ju givetvis mer teal som är underbara än dom som är på listan.

   Radera
 7. Riktigt snygga allihopa! :-) Men Zoya och Smitten är nog favvisarna för mig här. :-)

  SvaraRadera
 8. Teal är en underbar färg å alla lacken ser super snygga ut

  SvaraRadera
 9. Vilket sammanträffande, Charla var mitt första Zoya-lack också och den är min favorit från det märket :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!