måndag 6 juli 2015

My Top 5 Red Polishes
Att välja enbart fem röda lack till en topplista var svårt. Riktigt svårt kan jag säga, men jag gjorde det till slut.

Som vanligt så har jag valt med hjärtat och det betyder ju alltså att det kanske inte alltid är dom som är vackrast i samlingen som hamnar här, men dom som betyder mest och dom som jag oftast bär.

Rött är en favorit hos mig, men har du något rött favoritlack?

Låt oss starta!

To chose only 5 red polishes for a toplist was hard. Really hard to be honest, but I did it at the end. 

As usually I have made my choices with my heart which means that it might not be the most beautiful ones from my collection but the once that means the most to me and that I'm wearing the most. 

Red is a big favorite for me, but do you have a favorite red polish?

So let's get started!YSL Rouge Sublime, den här har varit med i ganska många poster vid det här laget. En väldigt klassisk röd kräm som jag älskar dels för färgen och så var det ju den här som min käre make tog med sig hem från Frankrike till mig. Mitt första lack av ett "finare" märke.

YSL Rouge Sublime a polish that I have included in quite a few post by now. A classic red creme that I love both for it's color but mostly because this was a gift from my husband that he bought to me in France.  My first polish from a "high-end" brand.


Zoya Blaze ytterligare ett lack från Ornate kollektionen som tagit sig in på en av mina topplistor. Ett mörkt rött, nästan lite hallonrött faktiskt med fantastiskt prismatiskt glitter i. Också ett av dom där lacken som jag gärna plockar fram när jag inte riktigt vet vad jag ska ta.

Zoya Blaze another polish from the Ornate collection that made it to one of my top lists. A dark red almost Raspberry polish with an amazing prismatic glitter. Also one of those polishes that I reach for when I have trouble deciding on what to wear.
China Glaze Ruby Pumps en riktigt klassiker vid det här laget och en välförtjänt en. Helt underbart glitterlack som funkar fint på egen hand eller lagt över svart. Ett av dom där lacken som man som lacknörd nästan måste ha i sin samling faktiskt.

China Glaze Ruby Pumps a real classic by now and a well deserved one as well. Totally awesome red glitterpolish that works great on it's own or layered over black. One of those polishes that almost is a must if you are a true polishnerd.


A-England Perceval det här är nog min första stora röda lackkärlek tror jag. Och det är ju inte så lustigt med tanke på hur helt fantastiskt vackert det här. Så alltså hade det här en självklar plats på den här listan och var också det första lacket jag plockade upp ur lådan.

A-England Perceval is probably my first real red polish love. And that is not so hard to understand. Just look at this bottle it's soo amazing. So of course Perceval had to be included in this list and was actually the first red I picked up from the drawer.


Nu till en av mina senare röda favoriter nämligen Smitten Polish Nose So Bright. Ett lack som jag visste att jag bara måste ha när jag såg swatcher på det och jag ångrar inte för en sekund att jag köpte det här. Mörkt rött holo med fantastisk formula. Bara helt perfekt alltså.

And now to one of my more recent red favorites namly Smitten Polish Nose So Bright. A polish that I know I had to have when I had seen swatches of it. And I don't regret buying this for one second. Dark red holo with an amazing formula. Simply perfect!


On the thumb Zoya Blaze, YSL Rouge Sublime, Smitten Polish Nose So Bright, A-England Perceval and China Glaze Ruby Pumps all without topcoat.

15 kommentarer :

 1. You have picked some real beauties, I have a weakness for reds <3

  SvaraRadera
 2. Riktigt härliga lack! Jag gillar också Blaze mycket, en nyare favorit är OPI You only live twice. Ser fin ut på bilder men ser fantastisk ut på naglarna (köpte den via en bloggsale och har inte ångrat mig en sekund!

  SvaraRadera
 3. Perceval och Ruby pumps tillhör mina röda favoriter också. Jag vete sjutton om jag skulle kunna begränsa mig till bara 5 lack dock, rött är liksom min favoritfärg. Tycker dock att dina val var helt förträffliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du det här var svårt jag satt det med en sisådär 15-16 lack och ville egentligen inte plocka bort ett enda.

   Radera
 4. Perceval är grymt vacker, en av mina röda favoriter också! Nose So Bright är också underbar, den har jag dock inte själv ännu.

  SvaraRadera
 5. Riktigt fina lack alla fem! Kul inlägg dessutom, blev sugen på att välja mina favoriter:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt riktigt kul! Skulle gärna se dina favoriter :)

   Radera
 6. Sååå mycket vackra röda lack på en gång, helt underbart. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag kunde gjort ett antal till röda listor!

   Radera
 7. Åh Zoya Blaze är nog min favorit av dessa

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!