torsdag 2 juli 2015

Smitten Polish - Date Night

Idag blir det ingen topp 5 lista, men det kommer fler och jag hoppas att ni gillar dom små listorna för det gör jag!

Jag hann inte fixa med någon igår så istället får ni ett helt galet härligt lack ifrån Smitten Polish istället.

Det här är Date Night ett riktigt knalligt rosa hololack. Kanske inte riktigt neon, men så nära man kan komma faktiskt. Det här lacket fick jag som kompensation ifrån Smitten för att mitt Va-Va-Voom hade tappat färgen och jag är så himla glad att jag har det här i min samling.

Smittens lack håller hög kvalité och det kan jag garantera att Noelie som är skaparen av märket även håller på sin kundservice. Jag tycker mycket om penslarna i dom här flaskorna. Lätta att skapa snygga kanter med.

Date Night täcker på tre lager och torkar fort. Och vilken färgexplosion det här är. Plus att det pryds av fina regnbågar. Ett alldeles perfekt sommarlack i mitt tycke. Och jag trivdes helt suveränt i det.
 


Today there will be no top 5 list, but there will be more and I hope you like them as much as I do!

I didn't have time to do another list yesterday, so instead you get a amazing polish from Smitten Polish instead.

This is Date Night a real bright pink holo. Maybe not quite neon, but as close as you can get, actually. I received this polish as a compensation from Smitten because my Va-Va-Voom had lost it's original color and I'm so glad I have this in my collection.

Smitten polishes is of high quality and I can guarantee that Noelie who is the creator of the brand also keeps a really high quality on the customer service. I really like the brushes in these bottles. Easy to create great-looking edges with.

Date Night covers in three layers and dries quickly. And what color explosion this is. Plus it's adorned with fine rainbows. A truly perfect summer polish in my opinion. And I really enjoyed wearing this. 


22 kommentarer :

 1. This is a true gem - it's sooo gorgeous - mine is waiting for a special occasion or warm weather - so I might have to wear it today :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, har just lagt base coat og er snart klar til Date Night :D

   Radera
 2. Shit pommes! Det här var ju helt fantastiskt fint. Måste nog ha! Men...gillar du rosa? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade verkligen tänkt inledda det här inlägget med att jag aldrig igen ska skriva att jag inte gillar rosa. Verkar ha ändrat mig!

   Radera
 3. Alltså det här är ett rosa som alla borde gilla oavsett vad en tycker om rosa överlag haha ;)
  Älsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så ;) Och jag har gjort en liten plats i mitt lackhjärta även för rosa nu.

   Radera
 4. Så himla snyggt verkligen! Underbart <3

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken dröm till lack!
  Och ja, jag gillar dina 5-i topp listor också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul att du gillar dom! Jag har riktigt kul när jag plockar bland lacken.

   Radera
 6. Men alltså, Helena! Vilken jäkla snygging! Vill haaaaa!!!

  SvaraRadera
 7. Hahaha jag valde exakt samma som kompensation för mitt Va-Va Voom. Jag har haft ögonen på detta länge och nu passade det utmärkt. Det är sååå himla fint. :-)

  SvaraRadera
 8. OMG, detta får mig verkligen att tänka på en Barbie. Fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha och nu började jag gnola på I'm a Barbiegirl...

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!