lördag 11 april 2015

Läsarnas Val / Reader's Choice - Darling Diva Polish Into The Groove

Lördag och dagen får nog ägnas åt städning. Och lite frisk luft och lite lackning kanske.

Idag blir det läsarnas val igen och lacket som ni valde till mig förra gången är Darling Diva Polish Into The Groove.

Faktum är att det första jag sa när jag målat på det här var att det ser ut som jag har någon slags sjukdom på naglarna. Alltså var min första tanke inte så där värst positiv. Efter ett par dagar med det här på så är tankarna något bättre, men en favorit blir det nog inte.

Into The Groove består av en grön jellybas med cirkelglitter i olika storlekar i grönt, silver och svart. Det finns även en liten fin skimmereffekt i det. På bilderna har jag tre lager och det funkar utmärkt. Lite fiskande blev det efter glittren, men inte alls så det störde på något sätt. Ett lager med topplack har jag också.

En favorit blir det nog inte, men jag gillar ändå det på något vis. Jag gillar hur det känns som nästan lite 3D effekt när man byggt upp de tre lagren som förresten torkade riktigt snabbt.

Vad säger ni om det här lacket och vilket vill ni se nästa vecka? Glöm inte rösta.


It's Saturday and the day will probably be spent cleaning the house, maybe get som fresh air and hopefully some swatching. 

Today it's readers' choice again and the polish that you chose for me the last time is Darling Diva Polish Into the Groove.

In fact, the first thing I said when I painted this on the nails was that it looks like I have some kind of disease of the nails. So my first thought was not that positive. After a few days with this on it is slightly better, but I don't think it ever will be a favorite of mine.

Into the Groove consists of a green jellybase with circle glitter in different sizes in green, silver and black. There is also a small fine shimmer effect in it. In the pictures I have three layers and it works great. You do have to fish a bit to get the glitters, but not as much that it gets disturbing in any way. I have one layer of top coat,

As I said this will probably not be a favorite, but I still like it any way. I like how it feels like almost a little 3D effect when you have built up the three layers which, by the way, also dried really quickly.

What do you think of this polish and what do you want to see next week? Don't forget to vote.

16 kommentarer :

 1. It's too swampy for me - I have a problem with too yellow-based greens...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I wasn't to happy about the base color either.

   Radera
 2. Jag röstade på det där enbart för att jag började sjunga på en viss Madonna-låt när jag läste namnet. :D

  SvaraRadera
 3. Jag gillar det! Jag har fått låna det av en kompis tidigare och tycker det är rätt roligt, även om jag inte ville ha det tillräckligt mycket för att köpa det själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde nog att jag skulle gilla det mer än vad jag gjorde.

   Radera
 4. Ååh, det lacket gillade jag väldigt mycket!

  SvaraRadera
 5. Jag kan inte säga att jag tycker det är snyggt, men lite kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, lite kul är det allt, men snyggt, nej.

   Radera
 6. Gillar sådana stora glitter men just den nyansen av grönt...vet inte det riktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är något med basen som stör mig.

   Radera
 7. Har precis samma kommentar som Anne, mer kul än snyggt!

  SvaraRadera
 8. Väldigt unikt, jag tyckte det såg rätt häftigt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart ett unikt klack och det är ju alltid kul förstås.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!