måndag 13 april 2015

Danger!

Jaha, då blir det här veckans det blir inte alltid som man tänkt sig inlägg. Jag hade en manikyr som jag skulle göra till The Nail Challenge Collaborative temat. Satte mig och målade med gult och när jag skulle plocka fram stämpelplattan som skulle användas inser jag att den har jag inte kvar längre!

Snacka om antiklimax. Så det här blev en manikyr i ren desperation typ. Basen är Zoya Dreamy mitt favoritlack när det gäller gula krämlack och mönstret har jag lagt dit med hjälp av Mentality Black Opaque. Själva mönstret kommer från MoYou London Back To The 80' 02.

Det är varken den bästa stampingen jag gjort eller den snyggaste manikyren, men jag gillar den nog ändå. Den symboliserar liksom hur jag kände när jag satt där och svor över mig själv och mitt lilla misstag.
Well, it's time for this weeks things doesn't always turn out the way you planned it post. I had a manicure that I was planning to do for The Nail Challenge Collaborative theme. I sat down and painted with yellow and when I was going to pick up the stamping plate that I needed to use I realize that I haven't got it anymore. I've sold it!

Talk about an anticlimax. So I made a completly different manicure in pure desperation. The base is Zoya Dreamy my favorite nail polish when it comes to yellow cream polish and I have used Mentality Black Opaque for the pattern that comes from MoYou London Back To The 80 '02.

It is neither the best stamping I've done or the best-looking manicure, but I like it anyway. It symbolizes and how I felt when I was sitting there cursing myself and my little mistake.

13 kommentarer :

 1. Hahaha, your introduction to this mani really made me laugh LOL
  I agree, it ended up quite OK :)

  SvaraRadera
 2. Rätt kul motiv och det blev ju inte helkatastrof.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då, men jag svor en del när jag insåg att jag sålt plattan...

   Radera
 3. Du är sååå cool som lägger upp dina mindre lyckade manis,men jag tycker faktiskt denna är riktigt cool och läcker, dels för färgerna och dels för mönstret som är riktigt häftigt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev ju inte så tokigt till slut och på något sätt så tycker jag att det är lite jobbigt med alla perfekta manikyrer och foton. Jag kan få lite prestationsångest av det.

   Radera
 4. Supercool ju! Gillar helskarpt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag tycker nog också att det funkar.

   Radera
 5. it still looks pretty good!!! =)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!