tisdag 21 april 2015

ABC Challenge - X or a number = Perfect 69Något lack vars märke eller namn började på X hade jag inte så jag fick köra på en siffra istället. Idag visar jag mitt sista Perfect lack som har nummer 69 (tror jag).

Märket är från Ungern och jag har fått dom genom ett byte för länge sedan. Det här lacket ser ut att vara skiftande mellan grått och lila i flaskan och det är det nog också, men väldigt blygsamt får jag lov att säga. Visst skiftar det, men man får stå där det är bra ljus för att se det.

I vilket fall som helst så var det smidigt att måla med. Täcker på tre lager. Däremot var torktiden lite seg tyckte jag.

Lacket är fint, men inte något som man blir hänförd av direkt. Ett mellanlack helt enkelt. I didn't have any polishes with a brand or name that started on the letter X so I had to take one with only a number instead today. This is the last polish that I have from Perfect and it's called  69 (I think).

The brand is from Hungary and I have got them through a swap long ago. This polish looks as it should be shifting between gray and purple in the bottle and it probably is too, but with a very shy shift. Sure it changes, but one must stand where there is good light to see it.

In any case, it was easy to paint with. Covers in three layers. The drying time is a bit slow though.

The polish is nice but not something that one gets mesmerized by. One of those polishes that you like but maybe wont be using again. 


8 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!