onsdag 1 april 2015

Grön Onsdag - China Glaze Re-Fresh Mint

Idag blir det en klassiker här hos mig. Och dessutom ett lack som passar in på Karins Gröna Onsdag.

För det tycker jag absolut man kan kalla China Glaze Re-Fresh Mint för. Ett alldeles perfekt vårlack tycker jag som släpptes med kollektionen Up & Away 2010.

Re-Fresh Mint är ett ljust pastelligt mintgrönt krämlack. Som många andra pasteller så blir det lätt lite strimmigt när man målar med det här, men topplack jämnar ut det hela.

Jag har två lager av lacket och ett lager med Digital Flash. Och jag måste säga att det här är så fint. Verkligen en härlig färg som tilltalar mig. Det finns givetvis en hel uppsjö med liknande färger hos andra märken, men jag tycker verkligen att det är värt att äga i alla fall någon av dom om man som jag gillar grönt.

Vilken är er favorit när det gäller mintgröna pasteller?


Today I'm going to show you a classic polish. And also a polish that fits in to Karins Green Wednesday

Because I absolutely think that you can call China Glaze Re-Fresh Mint that. An absolutely perfect polish for spring I think. This polish was released with the Up & Away collection in 2010.

Re-Fresh Mint is a bright pastel mint green creme polish. Like many other pastels it does become a bit streaky when you apply it, but topcoat smooths it all out.

I have two layers of Re-Fresh Mint and a layer of Digital Flash. And I must say that this is so nice. Truly a lovely color that appeals to me. There are of course a whole bunch of similar colors on other brands, but I really think it is worth owning at least one of them if you like green.

What is your favorite when it comes mint green pastels?

12 kommentarer :

 1. Fint, trodde det var ett liknande jag lackade med nyss för att vara med hos Karin, men det visade sig vara mer blått. Så jag får väl stå över denna v med:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch då, Karin brukar inte vara så petig.

   Radera
 2. Snyggt! Hela den här kollektionen är hur fin som helst :)

  SvaraRadera
 3. Åh, jättefint! Har flera mintiga som gillar så inga direkta favoriter. Kicks Mint Gelato och ett Claudia-lack, Minty Fresh, är två av mina mintiga som ligger högt på listan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Claudia har jag fortfarande inte provat något från faktiskt.

   Radera
 4. Superfint! Jag har också detta men har inte haft på mig det på länge. Vill dock minnas att det var mycket blåare i tonen än din flaska, får gräva fram flaskan och kolla om jag minns rätt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan säkert vara olika om dom kommer från olika batcher.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!