torsdag 23 april 2015

ABC Challenge - Y = Reverie Nail Lacquer Yuletide


Det här är faktiskt det näst sista inlägget i vårt ABC Challenge och bokstaven idag är Y. Det här är det första lacket jag provar från Reverie Nail Lacquer och det heter Yuletide. Kanske lite fel årstid att visa just det här lacket, men det är ju på rätt bokstav!

Yuletide är ett helt galet glitter lack, faktiskt lite för galet för mig. Basen är en skogsgrön jelly som sen är helt packad med glitter i både olika storlekar och färger och lite prismatiskt också för den delen. Det är helt klart ett kul lack, men som sagt kanske inte något direkt för mig.

Däremot var det trevligt att lacka med. Jag har tre lager på bilderna och det var både lätt att få med glittren upp ur flaskan och att få dom att sprida sig på naglarna. Torktiden var också riktigt bra.

Man kan ju inte tycka om allt och meningen med den här utmaningen är ju att använda dom där som har blivit stående länge i lådan. Och jag vet precis varför det här har blivit det. Dels faktiskt för att spara det till den här utmaningen, men även också för att jag hade på känn att jag inte riktigt skulle trivas i det. Och jag fick rätt.
This is actually the penultimate post in our ABC Challenge and the letter today is Y. This is the first polish I try from Reverie Nail Lacquer and it's Yuletide. Maybe a little wrong season to show this polish judging by it's name but it's name is with the right letter!

Yuletide is a crazy glitter polish, actually a little too crazy for me. The base is a forest green jelly which then is completely packed with glitter in both different sizes and colors and some prismatic for that matter. There is clearly a fun polish but as I said maybe not something for me.

However, it was nice to paint with. I have three layers in the pictures and it was both easy to get the glitters up from the bottle and getting them to spread on the nails. The drying time was also really good.

One can not like all polishes you try and the meaning of this challenge was of course to use those that has for some reasone been standing a long time in the box. And I know why this has been standing. Partly actually to save it to this challenge, but also because I had a feeling that I wouldn't really enjoy it. And I was right.6 kommentarer :

 1. Det känns som att det kunnat vara en bra idé, men jag tycker att det kanske är för många färger på glittrerna och kanske för blek bas? Det är inte fult, men kanske inte jättesnyggt heller. Som en överdekorerad blek julgran?

  SvaraRadera
 2. Oj verkligen fullproppat med glitter, fint men kanske skulle göra sej bättre över ett annat lack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte det gör så stor skillnad faktiskt, men kanske.

   Radera
 3. I love glitter polishes, but I agree, this may have looked better layered :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!