måndag 20 januari 2014

Nail Pattern Boldness - Digital Hydration

Utskickat för recension

Idag tänkte jag dela med mig av ett nytt baslack som jag håller på att testa. Nämligen Nail Pattern Boldness Digital Hydration. I beskrivningen står det att det ska vara ett återfuktande och även fyllande baslack. Hur det är med återfuktande vågar jag inte riktigt svara på, men naglarna har hållt sig bra och inte skivat sig, så ja, det är nog inte omöjligt att det även funkar för det. Det jag absolut kan säga är att det som ridgefiller funkar alldeles utmärkt. Det fyller ut mina ganska randiga naglar väldigt bra. 

Vid första testet tyckte jag det var lite slabbigt att måla med, men det är en vane sak. Det torkar inte supersnabbt, men det kan jag köpa så länge övriga egenskaper fyller mina krav och det tycker jag absolut att dom gör. Ytan blir nästan lite klibbig, men är mycket lätt att måla över.

Jag kan absolut rekomendera er att testa Nail Pattern Boldness Digital Hydration om ni som jag behöver ett fyllande baslack. Finns hos Edgy Polish.

Nu till lite skräckbilder!! Mina nakna naglar som är extremt missfärgade och fula. Översta bilden är helt nakna och nästa är med Digital Hydration. På bilderna syns det kanske inte supertydligt, men jag lovar att det fyller ut bra. 


Sent out for review

Today I share with you a new base coat that I Katarina at Edgy Polish sent to me to review. Namely Nail Pattern Boldness Digital Hydration. In the description it says that it should be a moisturizing and ridgefilling base coat. How moisturizing it is I'm not sure I can really answer, but the nails have been doing well and not peeled or broke at all, so yes, it's probably not impossible that it also works for it. What I absolutely can say is that as a ridgefiller it works just fine. It evens out my very uneven nails very well.

At the first test, I thought it was a bit thin formula to paint with, but you get used to that. It does not dry super fast, but I'm ok with that as long as other properties fills my requirements and I absolutely think they do. The surface is almost a little sticky when it have dried, but is very easy to paint over.

I can definitely recomend you to test Nail Pattern Boldness Digital Hydration if you like I need a filling base coat. Available at Edgy Polish .

Now for some horror pictures! My bare nails that are extremely discolored and ugly. The top image is completely naked and next is with Digital Hydration. It might not be superclear in the pictures, but I promise that it fills out fine.

14 kommentarer :

 1. Ja visst syns det att det blir en slätare yta! Kul att du gillar det! Använder det själv sedan ett par veckor tillbaka och gillar det skarpt, precis som överlacket, Digital Flash!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte ta slut på min Seche flaska först för att verkligen hårdprova Digital Flash sen, men är det som Hydration så kommer jag att bli mycket nöjd.

   Radera
 2. It looks interesting and a great review - I have very severe ridges, so I need a good filler....

  SvaraRadera
  Svar
  1. You should try this one. I also like the fact that it isn't as beige as a lot of ridgefillers are.

   Radera
 3. Syns att ytan blir något slätare, intressant. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har nu testat ett par veckor och jag gillar det här skarpt måste jag säga. Funkar mycket bra.

   Radera
 4. Ja det syns verkligen! Kanske något för mig detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag nog det kan vara. Vettigt pris också. Och det är ju aldrig fel.

   Radera
 5. Det synd ju jätte skillnad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkar verkligen bra. Jag är helnöjd och kan absolut tänka mig att köpa en ny flaska när den här är slut.

   Radera
 6. Spännande! Undrar om det skulle funka som Aqua Base, det låter nästan som det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, det måste provas. Jag har ju ett FNUG som jag inte testat...

   Radera
 7. Använde du detta ff? letar baslack liksom ;)
  hur funkar det?

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!