måndag 6 januari 2014

China Glaze - Cranberry Splash

Det är väl lämpligt att visa ett rött lack på en av julens sista dagar. Eller vad säger ni? Att det dessutom kommer från en julkollektion måste ju vara toppen.

China Glaze Cranberry Splash är från 2012 års julkollektion. Ett mycket vackert rött metalliclack. Som dessutom visar upp China Glaze på sin allra bästa sida.

Det här var lätt att måla med, täcker på två lager och torkar utan problem. Kan det bli bättre? Nej, faktiskt inte. På bilderna har jag inget topplack.

En av mina önskningar i år är att China Glaze ska släppa en suverän kollektion. Jag måste säga att jag inte var så värst imponerad av förra årets eller det jag sett hittills av årets. Så håll nu tummarna för en ny kollektion i klass med Hunger Games eller Summer Neons som kom för 2 år sedan.


Isn't it  appropriate to show a red polish on one of the last days of Christmas. Or what do you say? The fact that it comes from a Christmas collection must surely be perfect as well.

China Glaze Cranberry Splash is from the 2012 Christmas collection. A very beautiful red metallic polish. Which also shows up China Glaze on their best side.

This was easy to apply, covers in two coats and dries without problems. Could it be better? No, not really. In the pictures, I have no topcoat.

One of my wishes this year is that China Glaze will release a superb collection. I must say I was not very impressed with last year's or the one I've seen so far of this year. So keep your fingers crossed for a new collection in the same class as Hunger Games or Summer Neons who came 2 years ago.

28 kommentarer :

 1. Snyggt ok-lack, och håller tummarna med dej.

  SvaraRadera
 2. Det ser jättefint ut! Jag tycker det är lite skönt att ChG inte släppt något spännande sedan Hologlam. Jag orkar inte hålla fokus på både indies och mainstream och då uppskattar jag när mainstreammärkena är trista. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så kan man ju förstås också se på det hela :) Fast jag kan sakna lite mainstreammärken ibland.

   Radera
 3. Jätteläckert :)
  Jag hoppas också de släpper en wow kollektion.. Däremot har jag inte köpt något från deras kollektioner på vääldigt länge och det är flera oldies jag vill äga.. Så de kan få vänta till hösten med det släppet heh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man glömmer bort ibland att det finns massa fina äldre lack som man inte har.

   Radera
 4. It is such a gorgeous and juicy red - very beautiful!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's an amazing color and I'm really glad that I bought it.

   Radera
 5. Älskar det här! Tycker det är så himla vackert :) Gillar namnet också. Är svag för det mesta som heter något med Cranberry faktiskt ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar ju vara riktigt fina färger när det heter något med Cranberry så jag är helt på din sida :)

   Radera
 6. Jag fastnade inte för något lack alls från ChGs julkollektion, men det här blev ju väldigt snyggt på naglar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, från den senaste har jag inga heller, men jag har sett ett eller två som kan vara värt att äga.

   Radera
 7. Vilken lyster! Jag skulle gärna se nåt spännande fr cg. De har varit lite trista på senaste tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har dom! Tänk en ny OMG kollektion.... Drömmer mig bort lite.

   Radera
 8. I love how vibrant and pretty this is! :)

  SvaraRadera
 9. Julkollektionen -13 är rätt fin, har flera på väg från e-bay, och "This one´s for you" som Claws in Color har visat är supersnygg, det var den som jag letade efter och snubblade över jul-13! Ja, man ökar ju inte på sin förmögenhet genom att följa nagelbloggar precis! ;))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä det blir oftast tvärtom när man ser alla fina lack som man vill ha :)

   Radera
 10. What a red!! This is so gorgeous I can't even handle it!! Your nails are stunning Helena!! :)

  SvaraRadera
 11. Julkollektionen som detta kom ifrån är inte en dum kollektion det heller. Håller i övrigt med dig, inte mycket från ChG som har lockat mig i år. Hologlam var bra och jag gillade Horizon-lacken men det brukar vara fler som lockar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, den kollektionen var riktigt ok. Horizon gillade jag ju inte, men Hologlam växer faktiskt i mina ögon nu när man fått lite distans till hela hypen som var.

   Radera
 12. Härligt rött lack, även om det kanske inte är unikt. Jag håller med dig vad gäller China Glaze, de har inte varit så skojiga på sistone. Hoppas de hittar på något roligt under 2014!

  SvaraRadera
 13. this is one of my favorite reds ever!!!! so glowy and beautiful!! i have to bring it out again!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!