fredag 17 januari 2014

Model City - Witch's Brew

Utskickat i recensionssyfte

Det kommer förmodligen att bli lite tyst här på bloggen ett tag. Jag ska försöka tidsinställa en del av de inläggen som ligger som utkast, men sen kommer jag att fullständigt ägna min tid åt min son som ska genomgå en operation som kom på ganska akut.

Idag blev det ingen holofredag utan mer en blingfredag. Lacket ni får se är Model City Witch's Brew ett snyggt glitterlack bestående av jämnstora glitter i blått, grönt och silver. Det skulle nog kunna täcka på egen hand, men jag valde att lägga det över svarta NYX från Rainbow Honey. 

Jag tycker nog att silverglittret är mer framträdande i verkligheten än på mina bilder. I vilket fall som helst så är det här absolut ett Helena lack. Jag gillar det väldigt mycket och hade det häromdagen när jag var på invigning av Växjös första gröna frisörsalong Globe. Klart man ska ha bling bling på en sån tillställning!

I alla fall så är det faktiskt tre lager som jag valt att lägga på. Det torkar mycket fort så det var inget bekymmer. Plus att jag har två lager Seche över.

Model City hittar du hos Edgy Polish
Sent out for review

It will get quiet here on the blog a while, I will try to schedule some post, but my time will be devoted to my son who urgently needs a surgery.

No holofriday today. Instead it became a bling friday. The polish I show you today is Witch's Brew from Model City. A really nice polish made of glitters in the same size in blue, green and silver. I suppose you could use it on it's own but I choose to put it over the black NYX from Rainbow Honey.

I do think that the silver in this is more knowledgeable than on my pictures. Anyway this is a glitterpolish that is so in my taste. I think it's really nice and I choosed to wear this when I was at the opening og my towns first green hairsaloon. Because bling-bling is always right on that kind of ocassion.

I have three layers over the black polish. This is no problem since it dries really quick. I also have two layers of Seche over it.

You can find Model City polishes at Edgy Polish.

19 kommentarer :

 1. Snyggt.. Och klart som fasen att du ska spendera din tid med sonen - vad skulle väl kunna vara viktigare? Bloggen finns kvar när ni kommer tillbaka hem! Och du vet att det bara är att höra av dig om det är något - vad det än är du behöver!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för att du erbjudit dig att hjälpa till. Sånt värmer alltid.

   Radera
 2. Stort lycka till, eller vad man nu säger, till sonen och hoppas han snart är återställd och att det inte blir några men. Jag känner med er och tänker på er och skickar så mycket helande energi jag kan. Kramar till er båda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Lite helande energi tages tacksamt emot.

   Radera
 3. Håller med, hoppas op går bra och att han kryar på sig. Vet hur det känns, så jobbigt när barnen ska opereras eller är sjuka. Vi finns kvar här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man tror att man är hårdhudad och ska klara av allt galant, men så fel man alltid har.

   Radera
 4. I hope your son soon will be better again, and that the surgery will go well - good luck!
  This is a really pretty polish!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I like this polish it's so much glitter and still a bit discrete.

   Radera
 5. Såklart att sonen kommer först, vi går ingenstans! Varma tankar till er, hoppas att allting kommer gå bra. Kramar till er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för omtanken, allting har gått bra, men vilken pärs!

   Radera
 6. Hoppas allt går bra med sonen och operationen! Håller alla tummar och tår.

  SvaraRadera
 7. Oj då, det lät allvarligt. Hoppas att allt går bra med sonen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr så är det en mycket allvarlig sak som hänt, men vi är hemma igen nu och allting har efter omständigheterna gått bra. Även om det blir en del omställningar och mycket läkarbesök ett tag till.

   Radera
 8. Hoppas att allt går bra med sonen!!! *kramar till en orolig mamma*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och om jag vetat hur jobbigt det här skulle bli så hade jag inte bara varit orolig utan fullkomligt galen.

   Radera
 9. Håller tummarna för att det går bra med din son, klart som tusan att familjen går före!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Familjen är allt, men bloggen är min lilla hörna där jag hämtar krafter när allt annat är svart. Så därför är jag så glad att jag har min lilla hörna just nu.

   Radera
 10. Inte så pjåkigt lack det där ;) Hoppas allt går bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej du, det är minsann inte så tokigt alls ;)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!