söndag 5 januari 2014

Nailart Sunday - Resa (Travell)

Det tog inte lång tid för mig att komma på vad jag ville göra till denna veckas Nailart Sunday. Visst första tanken var ju palmer och fina solnedgångar, men det jag verkligen längtar efter är att till sommaren få resa på utflykter med vår MG. Gubben och jag på turné i södra Sverige.

Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag är kass på att frihanda, men den här gången har jag kommit på att det finns en bra undanflykt för det hela. Låt oss helt enkelt säga att jag inom konsten gillar Naivism. Smart va!

På mina nya Mashplattor fanns det en bil som väl egentligen är en jeep, men med lite fantasi så blir det en fin liten grön MG. Sen har jag målat dit vägen vi reser på och lite träd och en stuga.

Så följ med mig på min lilla biltur!It did not take long for me to figure out what I wanted to do for this week's Nailart Sunday. Certainly first thought was palm trees and nice sunsets, but what I really crave is that by the summer to travel on tours with our MG. The old man and I on tour in southern Sweden.

I've said it before and will say it again. I suck at painting freehand motives, but this time I figured out that there's a good excuse for it. Let us simply say that when it comes to art i like Naivism. Smart eh!

On my new Mash plates there was a car that I guess is supposed to be a jeep, but with a little imagination, it becomes a nice little green MG. Then I've painted the road we are travelling on and little trees and a cottage.

So follow me on my little drive!

23 kommentarer :

 1. Aww, this is cute - no doubt about the theme here :)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med resa på naglarna :)
  Och jag tycker ditt frihandande är fint!

  SvaraRadera
 3. Fin idé och jag tycker allt du är lite hård mot dig själv angående frihandning. Ser jättefint ut och den stämplade bilen (som jag inte såg var stämplad första sekunden) smälter in bra bland det andra. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag är alltid hård mot mig själv när det gäller sånt här!

   Radera
 4. Vilken härlig manikyr! Så söt. :-)

  SvaraRadera
 5. Jag älskar nail arts som fortsätter från finger till finger. Riktigt snyggt gjort!
  Vilket nagellack är det du har använt som bas? Superfin färg, jag misstänker Orly Coachella Dweller men jag kanske är fel på det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du misstänker helt rätt! Visst är det Coachella Dweller som är basen :) Skitsnyggt lack.

   Radera
 6. Klart det är en MG - det ser väl varenda människa! ;)

  SvaraRadera
 7. Rolig idé tycker jag! Tycker även att du är lite väl hård mot dig själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag får nog ta och bättra på mitt frihands självförtroende!

   Radera
 8. Ser ut att vara en underbar skogsväg ni är ute och far på. Undrar om det är den skogsvägen som leder ner till mig? Om ni inte kört på den innan får ni ta och göra det i sommar, jag bjuder på kaffe och kladdkaka när ni kommer fram:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kladdkaka tackar man sällan nej till! Det skulle ju vara riktigt kul att träffas på riktigt :)

   Radera
  2. Och sambons kladdkaka är vansinnigt god så har du väl smakat den en gång så kommer du komma förbi fler gånger;)

   Radera
 9. Svar
  1. Den blev ju rätt kul och fick mig att längta till våren när vår gröna pärla kan plockas ut igen!

   Radera
 10. Härlig manikyr och inspiration! Hoppas familjen och bilen får en underbar resa när semestern väl är här :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kommer säkert att få fina små utflykter :)

   Radera
 11. Just like the car that we will drive again in the summer!

  SvaraRadera
 12. Mmmmm sommar........ *längtar*

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!