fredag 10 januari 2014

Holofredag - China Glaze When Stars Collide

Tänk så dum man kan vara ibland. När Hologlam kom ut förra året var jag bara trött på hypen och tyckte dom såg ganska tråkiga ut. Det här gjorde att jag var sen med att skaffa några alls. Nu står det ett gäng i lådan och det här blir nummer två jag provar.

Och även denna gången så är jag helt såld. China Glaze When Stars Collide är helt enkelt underbart! Nej, det är inte superholografiskt, men vilken vacker lite dammig lila med en sparsam, men ack så trevlig effekt. Det här kan till och med vara det lacket som gör att jag får tillbaka min ursprungliga kärlek för lila lack som mattats lite grann sista tiden.

Många har haft problem att måla med dom här lacken och det kan vara knepigt om man inte tar ordentligt med färg på penseln redan vid första lagret. Gör man bara det går det riktigt smidigt att lacka. Det räcker med två lager för full täckning. Jag har lagt på ett lager Seche också.

Jag upplevde att lacket mattades lite efter att ha burit det ett par dagar, men hållbarheten var mycket bra och jag var nästan lite ledsen när det var dags att plocka bort det för att det började chippa lite på mina värsta tangentbordsfingrar.

Besök gärna Skimmerskuggan för att se övriga bidrag till denna holofredag.

I'm so stupid sometimes! When the Hologlam collection came out last year I was just tired of the hype and thought they looked pretty boring. This meant that I was late to get any at all. Now I have a bunch in my stash and this is number two to be tested by me.

And even this time,  I am completely sold. China Glaze When Stars Collide is simply wonderful! No, it's not a super holo effect in it, but what a beautiful dusty purple with a little but oh-so- pleasant effect. This may even be the polish that makes me get back my original love for purple polish that has faded a bit lately.

Many people have had problems applying these polishes and it can be tricky if you do not take properly with paint on the brush at the first layer. Make the first layer pretty thick and the problems are gone. I only needed two coats for full coverage. I 've put on a coat of Seche too.

I experienced that the holo got a bit dull after wearing this a couple of days, but the sustainability was very good and I was almost a little sad when it was time to remove it because it started chipping a little on my worst keyboard fingers.

Do you want to see more holopolishes? Visit Skimmerskuggan

23 kommentarer :

 1. Det är verkligen vackert det här!!!

  SvaraRadera
 2. Det är ju bara såååå snyggt detta, har inte hunnit lacka med mitt än...;-)

  SvaraRadera
 3. Ett av lacken i kollektionen som lockar mig mest faktiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så var det för mig också och jag ångrar verkligen inte att jag har det här.

   Radera
 4. It's beautiful, I really like it :)

  SvaraRadera
 5. Det här är så jävla snyggt! Hologlam är så himla snygga och efter strap on your moonboots så gillar jag denna bäst...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste nog skaffa några fler nu när jag fått smak på dom :)

   Radera
 6. Svar
  1. Det är ett supervackert lack i alla väder och ljus :)

   Radera
 7. Det är väldigt fint, men jag hade nog helst haft lite mer holoeffekt ändå...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hade ju förstås inte skadat, men jag gillar det ändå som det är.

   Radera
 8. I have this polish and I share your thoughts: it is spectacular!!! I have to pull it out again!!

  SvaraRadera
 9. Jag tycker det är underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också det. Jag har absolut ändrat åsikt om den här kollektionen.

   Radera
 10. Det sköna med hologlam är att de är väldigt snygga även i skuggan. De innehåller i motsatts till så många andra holografiska lack väldigt sköna grundfärger som verkligen syns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis min åsikt! Ofta kan jag känna att hololack är lite tradiga när inte solen skiner, men inte dom här.

   Radera
 11. Det är ett mycket vackert lack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!