lördag 11 januari 2014

Läsarnas val / Readers Choice! - Zoya Amy

Har ni någon plockat fram ett av era favoritlack. Målat och känt att oj vad fint det här är, men gud vad jag inte känner för att bära det här just nu?

Precis så kände jag häromdagen när jag lackade med Zoya Amy som inte helt överraskande vann förra veckans omröstning. Jag älskar verkligen det här knalligt orange lacket, men jag var helt klart inte på humör för det.

Det här lacket bar jag en hel vecka på Cypern och det kan jag säga att det satt mycket bra. Det är lätt att lacka med. Torkar snabbt. Jag har tre lager för full täckning. Och sen Seche över det.

Som sagt det är ett av mina favoritlack, men även dom lacken kräver att man är riktigt sugen på färgen för att det ska funka till fullo.

Letar man efter ett eldigt orange lack med bra kvalitéer så kan jag starkt rekommendera det  här. Det är sällan man blir besviken på formulan hos Zoya.

Den här veckan misstänker jag att omröstningen kan bli lite mer spännande. Lacken som slumpgeneratorn valt fram åt mig för er att rösta på ser ni under bilderna på Amy.
Have you ever picked up one of your favorite polish. Painted with it and felt that oh how nice this is, but god what I do not feel like wearing this right now?

Just that is how I felt the other day when I painted with Zoya Amy who not surprisingly won last week's vote. I really love this bright orange polish, but I was clearly not in the mood for it .

I wore this polish a full week in Cyprus last year and I can say that it sat very well. Not much chipping after a week in the sun with lots of bath. Dries quickly. I have three coats for full coverage. And then Seche over it.

That said it is one of my favorite nail polish, but even one of those polishes requires being in the right mood for it to work fully.

If you are looking for a fiery orange polish with good quality I can highly recommend this. You hardly ever gets disappointed of the formula of Zoya polishes.

This week, I suspect that the voting could be a little more exciting!

16 kommentarer :

 1. Jag gillar verkligen läsarnas val. Det är en himla rolig idé, sluta aldrig med den :) Amy var väldigt snyggt, ett riktigt vår- och sommarlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka fortsätta med det här inslaget. Ett av mina egna favoriter också :)

   Radera
 2. Otroligt tjusigt. Är som du, svag för orange. Men visst finns det dagar då favoritfärgen inte alls känns rätt.

  SvaraRadera
 3. Så galet vackert! Nu blev jag sugen på att använda Riveting,men känns lite slösigt att använda det när det inte är sol ute. Man vill ju njuta av hur fantastiskt vackert det är i solljus :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riveting är ju en stor favorit här också. Faktiskt ett av de enda lacken som jag funderar på att köpa en backup på.

   Radera
 4. Förstår precis hur du menar! Vissa dagar funkar bara inte vissa färger eller kombinationer. Fint är det dock på dina bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det är lika fint oavsett om man känner för det eller ej.

   Radera
 5. Den är ju bara urläcker, har inte den men det finns flera andra lack som liknar den t.ex. Isadoras Glorious orange, den köpte jag en backup av! Amy är nog lite eldigare ändå. Håller med en annan kommentator, vilken jätterolig ide med läsarnas val!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där Isadora lacket måste jag kolla upp! Och kul att du gillar mina små omröstningar :)

   Radera
 6. Måste lägga mina vantar på detta, snyggt lack och snyggt namn! ;-)
  Håller med att läsarnas val är jättekul, speciellt om lacket man röstade på visas upp. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här lacket är som gjort för dig! Det är väl klart du måste skaffa :)

   Radera
 7. It's absolutely gorgeous - it reminds me of China Glaze Riveting!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's similar to Riveting but to be honest I like Riveting even better.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!