tisdag 1 december 2020

Native War Paints - Christmas Time Is Here

 Idag har jag en slödag hemma, så skönt med de här lediga tisdagarna. Jag njuter av att ha ett städat och adventspyntat hus. Kände egentligen för att baka, men jag har redan bakat så mycket och det är synd att baka massor som inte blir uppätet sen. 

Jag fortsätter med lack med lite jultema idag. Native War Paints - Christmas Time Is Here var ett av lacken i förra årets Indie Countdown to Christmas kalender. Ett jellylack med glitter i rött och grönt i olika nyanser och även prismatiskt. Jag har tre lager för vettigt teckning, det är ju jelly så inget konstigt med det. Det var jättebra formula och smidigt att jobba med. Topplack över såklart. 

Ja, vad ska jag säga om det här. Det är kul lack, men helt ärligt så kanske jag har kommit över den här typen av lack lite grann. Eller var jag bara inte helt sugen, men jag tror i ärlighetens namn att det är så att jag inte längre är speciellt dragen till den här typen av lack. Tyvärr, för det är ett bra ett egentligen. 

Today I have a lazy day at home, so nice with these free Tuesdays. I enjoy having a clean and Advent decorated house. Really felt like baking, but I have already baked so much and it's a shame to bake lots that will not be eaten later.

I continue with polish with a little Christmas theme today. Native War Paints - Christmas Time Is Here was one of the polishes of last year's Indie Countdown to Christmas calendar. A jelly with glitter in red and green in different shades and also prismatic. I have three layers for coverage, it's jelly so nothing strange about that. It was a great formula and easy to work with. Topcoat over of course.

Well, what should I say about this. It's a fun polish, but honestly I'm a bit over this kind of polishes. Or maybe I was just not completely feeling for it today, but I think in the name of honesty that I am no longer particularly drawn to this type of polish. A pitty, because it's a good one really.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!