torsdag 10 december 2020

Depend 7 Day - Opus & More Than You Know

Pressutskick 

Jaha, då sitter jag här hemma med en positiv Covid-19 test. Jag blev helt paff när jag såg resultatet, fanns väl en liten misstanke om att det kunde vara så, men helt ärligt så trodde jag det var min vanliga heshet som strulade. Jag funderade ju till och med på att gå till jobbet i måndags. Vilken nedrans tur jag inte gjorde det! Hur jag mår? Tja, halsen är konstig, jag har ont i magen, lite ont i huvudet, trött som tusan och kroppen känns som gelé, men håller det sig så här kan jag inte klaga alls. Dock har ju det här gjort att äldste sonen som skulle ha semester innan jul inte kan komma hem, vi får se hur yngste gör, men förhoppningsvis så blir inte min man sjuk och i så fall är jag smittfri vid jul så då hoppas jag att vi kan träffas, men vi vet ju ingenting än. Vilket jävla år det här blev va?

Det här målade jag häromdagen, idag vet i tusan om jag orkar måla något faktiskt, vi får se senare idag. Jag är ju väldigt inne på lack som funkar nu när vi räknar ned till jul och de här två funkar perfekt även om de inte kommer från någon julkollektion. Lacken är Depend 7 Day Opus & More Than You Know från Annica Englund kollektionen som kom förra året. Opus är ett grangrönt lite jellyaktigt lack och More Than You Know är ett julrött krämlack. Bägge var jättetrevliga att jobba med och två lager är vad jag har av både det gröna och det röda lacket. 

För mig är det här perfekta julfärger, påminner mig om färgerna på julstjärnor och julgran med röda kulor. Jag trivs så himla bra i den här enkla, men fina manikyren. 

Press Sample

Well, then I'm sitting here at home with a positive Covid-19 test. I was completely shocked when I saw the result, there was a slight suspicion that it could be so, but quite honestly I thought it was my usual hoarseness that was disturbing me. I even thought about going to work this Monday. What a lucky turn I didn't! How am I? Well, my throat is weird, I have a stomach ache, a little headache, tired as hell and my body feels like jelly, but if it stays like this I can not complain at all. However, this has meant that the eldest son who would have a holiday before Christmas can not come home, we will see how the youngest does, but hopefully my husband will not get sick and in that case I am infection free at Christmas so then I hope that we can meet, but we know nothing yet. What a glorious year this has been!

I painted this the other day, today I'm not sure if I can actually paint something today, so tired. We'll see later today. I'm very into polishes that works now when we count down to Christmas and these two work perfectly even if they do not come from any Christmas collection. The polishes is Depend 7 Day Opus & More Than You Know from the Annica Englund collection that came out last year. Opus is a spruce green slightly jelly-like polish and More Than You Know is a Christmas red cream polish. Both were very nice to work with and two coats are what I have of both the green and the red polish.

For me, these are perfect Christmas colors, reminding me of the colors of poinsettias and Christmas tree with red ornaments. I like this simple, but nice manicure so much.

3 kommentarer :

 1. Fick precis veta att jag haft covid då mitt antikroppstest visade på det. Jag var sjuk i typ två dagar, sedan kände jag mest snorig, så jag trodde förkylning. Tills smak och doft försvann. Smittade tydligen hela familjen också... Tur att vi kunnat sätta oss i karantän med lätthet, med distansarbete för alla redan igång. 2020 går till historien som ett redigt pissår!
  Skönt att det finns fina lack att pigga upp sig med. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja inte tusan är det mitt favorit år so far... Skönt att du klarade dig undan relativt milt i alla fall. Lack piggar alltid upp.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!