måndag 7 december 2020

Winter forest

 Fick en ofrivillig dag hemma. Är hes och har lite ont i halsen, alltså får jag inte gå till jobbet. Så trött på den här förbannade pandemin nu. Längtar till den dagen vi återigen kan gå till jobbet och säga att jag känner mig lite förkyld utan att bli betraktad som pestsmittad. 

Häromdagen fick jag lite feeling och gjorde lite nailart över Depend O2 5069 Stardust Melody. Motivet hittade jag på ÜberChic Beauty Jingle All the Way. Blev inte helt hundra, men jag gillar det ändå. 

Got an involuntary day at home. Is hoarse and has a little sore throat, so I can not go to work. So tired of this damn pandemic now. Longing for the day we can go to work again and say that I feel a little cold without being considered infected with the plague.

The other day I got a little feeling and did some nail art over Depend O2 5069 Stardust Melody. I found the motive on ÜberChic Beauty Jingle All the Way. Did not turn out exactly as I wanted, but still happy with it. 2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!