torsdag 24 december 2020

Turtle Tootsie Polishes - Countdown To Christmas 2019

 God Jul på er allihopa!

Jag kan inte precis påstå att jag tycker det känns som julafton idag. Vi firar hemma gubben och jag eftersom jag fortfarande räknas som pestsmittad. Att äta julbord i mjukisbyxor var i och för sig smidigt, men nej jag vill ha mina barn här. Men nu går ju inte det och det är bara att acceptera, det är ju för övrigt om jag ska vara elak vid mig själv mitt fel att inte yngste sonen är här. Äldste skulle varit här några dagar före jul, han jobbar nu. Yngste däremot skulle varit här med oss idag, men som tur är har han världens finaste sambo vars familj han nu är med istället. 

Nog om detta, även om man är sjuk och faktiskt har ganska jobbigt för att sitta uppe några längre stunder så har jag sett till att jag har snyggt lack på naglarna i alla fall. Det här lacket var med i förra årets Indie Countdown to Christmas adventskalender som jag hade. Det skulle jag även haft i år, men Postnord har gjort sitt allra bästa arbete för att jag inte skulle få den innan jul. Nåja lacket kommer från Turtle Tootsie Polishes och heter Countdown to Christmas 2019. Det är ett klassiskt julrött holo. Lite skirt så tre lager har jag för täckning, men jättebra att jobba med. 

Det kan faktiskt inte bli mer jul än så här på naglarna, eller det är väl om man gjort någon jul nail art, men det får bli till nästa år det. Jag är i alla fall så glad att jag åtminstone kan titta på mina naglar och njuta lite. 

Merry Christmas to you all!

I can not exactly say that I think it feels like Christmas Eve today. We celebrate the old man and I at home because I am still considered infected with the plague. Eating Christmas food in soft pants was in itself convenient, but no I want my children here. But now it is not possible and it is just to accept, it is by the way if I should be mean to myself my fault that the youngest son is not here. The Elder would have been here a few days before Christmas, he's working now. The youngest, on the other hand, would have been here with us today, but fortunately he has the world's finest partner whose family he is now with instead.

Enough about this, even if you are sick and actually have quite a hard time sitting up for a few longer moments, I have made sure that I have a nice polish on my nails in any case. This polish was in last year's Indie Countdown to Christmas Advent calendar that I had. I would have had that this year too, but Postnord has done its very best work so that I would not get it before Christmas. Well, the polish comes from Turtle Tootsie Polishes and is called Countdown to Christmas 2019. It is a classic Christmas red holo. A little sheer so I have three layers for coverage, but great to work with.

It can actually not be more Christmas than this on the nails, or I guess it could if I had done some Christmas nail art as well, but that won't happen right now. In any case, I'm so happy that I can at least look at my nails and enjoy a little.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!