lördag 7 juli 2018

Reader's Choice - OPI Polka.com

Oj vad den här dagen gick fort! Jag vaknade och tyckte det kändes som att det skulle bli lite svalare idag och fick för mig att baka. Det blev både frallor, kladdkaka och blåbärsgrottor. I mitt kök kan jag garantera att det inte var svalare än andra dagar. Ätit lite gott grillat ikväll och snart blir det tv-soffan. Nej, jag tittade inte på fotbollen.

Veckans läsarnas val blev Polka.com från OPI ett glitterlack som består av lite svagt lila färgad bas, men troligen helt klar för jag misstänker att det är glittren som färgat av sig lite och så hexagoner i turkos, blå och lila plus micro glitter också. Jag valde att inte göra som vanligt och lägga glitter över svart utan plockade istället fram OPI I Am What I Amethyst som bas. Över det har jag två lager av glittret som sprider ut sig smidigt på nageln och sist men inte minst topplack.

Tja, det blev ju en rätt kul manikyr, men helt ärligt så är det här nog inte riktigt min grej. Jag kommer ihåg att jag väldigt gärna ville ha det här glittret när det kom ut 2013 och blev glad när jag hittade det på rea för ett tag sedan. Och ja, det är ett fint glitter, men nä, jag kände mig nog inte riktigt hemma i detta.

Tre lack från Moon Shine Mani får ni att rösta på till nästa vecka.

This day went by so fast! I woke up and thought that it was a bit colder outside than usual and decided to do some baking. It ended up with both bread rolls and to other cakes. I can guarantee you that it was not cooler in my kitchen than outdoors. We had some nice barbeque this evening and I will soon retire to the tv-couch. No, I did not look at the football.

This week's readers' choice was OPI Polka.com, a glitter polish consisting of a slightly pale purple base, but it was probably clear from the beginning. I suspect that the glitters had bleed some colors into the base. The glitters in it is hexagons in turquoise, blue and purple plus micro glitter as well. I chose not to do as usual and put the glitter over black but instead picked OPI I Am What I Amethyst as a base. Over it I have two layers of Polka.com that spread out smoothly on the nail and last but not least topcoat.

Well, it became a pretty fun manicure, but quite honestly, this is probably not my thing. I remember that I really wanted this polish when it came out 2013 and became very happy when I found it on sale a while ago. And yes, that's a nice glitter, but I didn't really feel at home with this. 

You get to vote on three different polishes from Moon Shine Mani this time. 
4 kommentarer :

 1. Oj va duktigt att inte bara baka utan baka tre olika saker i värmen! Jag har haft det här lacket och vill minnas att det har klar bas men känner nog ungefär som dig för det... Trots det var jag också lockad när det dök upp på Rusta :P

  SvaraRadera
 2. Håller med Zara, impad av din bakning och funderar lite om jag kanske ska ta efter. Jag är sugen på att göra frallor, macaroons och chokladmuffins. Tvivlar dock på att jag mäktar med alla tre på en dag men vi får väl se:) Helt okej glitter men inget jag känner att jag behöver. Jag såg det på Rusta men stod över faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frallorna är snart slut, så jag får väl ställa mig att baka i värmen igen!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!