onsdag 4 juli 2018

June's Haul

Då har vi kommit in i Juli månad och jag fyller snart år! Juni blev en riktigt trevlig lackmånad måste jag säga. Många fina dök ner i min brevlåda och bland dessa ett lack som jag har haft på min lemming lista läänge. DV8 från China Glaze. CG släppte jubileumsutgåvor av delar av sin OMG kollektion som firar 10 år i år och till min stora glädje så ser lacken ut som originalen. Kollektionen kallas OMG Flashback och den kunde jag bara inte låta bli att köpa. Några LE Glam Polish blev det också. Men nu får jag faktiskt se till att hålla i min plånbok. Jag har några lack på väg från tidigare månaders Polish Pick Up och det kan bli något litet köp nu i Juli, men sen börjar jag gå på studiebidrag och får försöka hålla mig till lacken jag får i utskick från olika märken. Och jag lovar det räcker och blir över om man kollar mängden, men ibland blir man ju lite sugen på något annat också.

We have already entered July month and my birthday is coming up very soon! June became a really nice month when it comes to polishes. So many nice ones in my mailbox and among these a polish I've had on my lemming list for a loong time. DV8 from China Glaze. CG released a anniversary collection with parts of the OMG collection, this collection is celebrating 10 since it was released this year, and to my great pleasure the polishes looks like the original. The collection is called OMG Flashback and I just could not help but buy it. Some LE Glam Polishes also had to be a part of my collection. But now I really have to be careful with spending to much money. I have some polishes on my way from earlier months Polish Pick Up and I might buy some polishes this month, but then I start studying and I will try to stick to the polishes I receive as press samples from different brands. And I promise it's enough polishes to make me happy for a long time, but sometimes you get a bit of craving for something else too.

Dance Legend Wazowski


China Glaze OMG, 2Nite, IDK

China Glaze BFF, TTYL, DV8

Glam Polish Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw, Gryffindor

Glam Polish To Infinity and Beyond, Impedimenta

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!