torsdag 12 juli 2018

Essie - SKÅL!

Pressutskick

Oj då, klockan blev visst mycket innan jag satte mig ner och skriva. Idag har jag ägnat mig åt städning av huset och nu ikväll hämtade jag sonen vid tåget.

Lacket jag valde att byta till tidigare idag är ett av de från Essies Midsummer kollektion och har det passande namnet SKÅL! Återigen ett sånt där lack där man antingen ska ta i ordentligt på första lagret eller väldigt tunt. Så alltså två tjockare eller tre tunna lager för att få det fint. Jag gillar ju att blaska på, så två lager och topplack är vad jag har på bilderna.

Den här färgen påminner mig starkt om något annat lack, men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket. Det kan möjligen vara Essies Navigate Her, men jag tror att det är lite gulare i tonen. I vilket fall som helst så tycker jag att det här är mycket snyggt. Jag gillar det skarpt och trivs utmärkt i den här nyansen.

Kan ni hjälpa mig med möjliga dupes?

Press Sample

It's pretty late in the evening when I write this. Time went very fast and I've been busy with cleaning the house earlier today. And tonight I went to pick up our oldest son at the trainstation. 

The polish I chose to replace yesterday's polish with is one from Essie's Midsummer collection and has the appropriate name SKÅL! or Cheers as it would be in English. Again, one of those polishes that you should either take a relly thick first layer or very thin. So, two thicker or three thin layers is what you need to make it look smooth. I like thicker ones so on the photos I have two layers and topcoat.

This color reminds me strongly of any other polish, but I can't really decide on which one. It may be Essie's Navigate Here, but I think that has a bit more yellow in the color. In any case, I think this is very nice. I like it sharply and enjoy this nuance a lot.

Can you help me with possible dupes?

6 kommentarer :

 1. I think Catrice used to have a similar shade in their nail polish range. This one reminds me of spring and it'd be a perfect base for nail art ;)

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg färg på dig! Jag har Navigate her och tänkte direkt på den när jag ser detta. Sen om den är exakt samma nyans låter jag vara osagt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste nog undersöka detta vid något tillfälle!

   Radera
 3. Jag gillar det här, fin färg!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!