måndag 30 juli 2018

OPI - Sending You Holiday Hugs

Pressutskick

Lyckades åka till gymmet utan att ha med mig skor idag, så där smart faktiskt. Gjorde några övningar barfota, men det känns ju inte så värst fräscht. Hittade en fin klänning på rea idag som jag kände mig riktigt fin i. Jag har lite dåligt med sommarkläder och tänkte att det kunde vara ett bra alternativ. Legat ute i skuggan och läst lite har jag också gjort.

Jag behövde ett rött lack till en nail art som jag tänkt göra. Ett med skimmer i och då kom jag att tänka på OPI Sending You Holiday Hugs som jag av någon anledning inte använt än. Det är ju från julkollektion så det var väl dags kanske. Mycket trevligt att jobba med och mer än två lager behövs inte. Jag har topplack över också.

Det här är alltså en lite djupare röd färg med helt underbart skimmer, dock ser man mer i flaskan än på nageln att det är guldaktigt, men det är helt ok. Jag älskar röda skimmer lack och det här är absolut inget undantag, så himla vackert. Jag ska sitta ute och beundra naglarna imorgon tror jag.

Press Sample

I wasn't that happy when I realized that I had gone to the gym without my shoes, not that smart. I have to long distans between my home and the gym to go home and get them so I did some exercises barefoot, but it doesn't feel that fresh. To make up for my bad mood after that I found a nice dress on sale today, which I felt really nice in. I don't have enough summer clothes and thought it could be a good alternative. The rest of the day have been spent with a book in the shadow in my garden. 

I needed a red polish to a nail art that I intended to do. One with shimmer in and I came to think of OPI Sending You Holiday Hugs, which for some reason I have not used yet. It's from last years Christmas collection, so maybe it was time. Very nice to work with and more than two layers are not needed. I have top coat over as well.

This is a slightly deeper and dark red color with a very wonderful shimmer, but the gold shimmer you see in the bottle doesn't show up that much on the nail, but that is ok. I love red shimmer polishes and this is absolutely no exception, so incredible beautiful. Tomorrow will be spent sitting outside adoring my nails.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!