tisdag 17 juli 2018

Nail Challenge Collaborative presents: Geometric #3

Idag har vi hunnit hämta bilen som varit på service, fira en 10-åring och fått klart att vi ska till Uppsala för kontraktsskrivning. Helt klart en bra dag :)

Det blir ytterligare en manikyr till det geometriska temat i Nail Challenge Collaborative idag. Dock en som jag kanske inte är supernöjd med. Ok, men inte så mycket mer än så tycker jag. Hoppas ni gillar den i alla fall.

Basen är gårdagens Depend 7 Day Next To Santa Monica som jag stämplat med ett mönster från ÜberChic 9-02. Lacket jag stämplat med är från Hit The Bottle och heter My Suitor Wears Pewter.

Today we have picked up the car that has been on service, celebrated a 10 year old and got confirmation that we are going to Uppsala for contract writing. Certainly a good day :)

I have another geometric manicure for the Nail Challenge Collaborative today. However, one that I may not be that satisfied with. Ok, but not much more than that is what I think of this. Hope you like it anyway.

The base is yesterday's Depend 7 Day Next To Santa Monica, which I stamped with a pattern from ÜberChic 9-02. The polish I stamped it with is from Hit The Bottle and is called My Suitor Wears Pewter.

2 kommentarer :

  1. Jag tycker det blev fint! Önskar att jag orkade stämpla men jag är så lat på nagelfronten just nu. Sa till mig själv i början av semestern att jag skulle göra nail art när jag var ledig men det har ju gått så där och på måndag är semestern slut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man vill ju hinna så mycket på semestern och framför allt ha så mycket energi, men det brukar sluta med att man inte fått något gjort.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!