fredag 18 maj 2018

OPI - We Seafood and Eat It

Pressutskick

Oj vad den här dagen gick fort! Har hunnit plantera en massa i krukor ute i trädgården, tränat och slöat lite också. Och totalt glömt bort att det är holofredag!!

Istället blir det ett av vårens lack från OPI som jag visar idag. Det här är We Seafood and Eat It, jag gillar namnet. Två lager, smidigt att jobba med är väl allt jag har att säga om det här när det gäller formula.

Vad är det egentligen för färg på det här? Tja, jag vill säga en blandning mellan rosa och korall. Riktigt fint måste jag säga. Jag tycker bättre om det här än vad jag förväntade mig och gillar verkligen hur det ser ut med dom små blommorna i form av vattendekaler som jag satte dit.

Press Sample

This day went so fast! I have planted a lot of pots in the garden, been to the gym and had time to be a bit lazy as well.  And totally forgot that it's a holo Friday!!

Instead, I will show you one of the spring polishes from OPI. This is We Seafood and Eat It, I like the name a lot. Two layers, easy to work with, is all I have to say about this when it comes to formula.

What's the color of this? Well, I want to say a blend between pink and coral. Really fine, I think. I like this better than I expected and really like what it looks like with those little flowers in the form of waterdecals that I added to the manicure. 


4 kommentarer :

  1. Jag har det här lacket kvar bland mina otestade från Lisbon, tycker färgen är assnygg men har inte blivit av att jag har burit det. Eventuellt hade jag det i en skittle men det är ju ett par lack som är rätt så lika i kollektionen så jag är lite osäker.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ju ett gäng som var rätt lika. Har nog några av de kvar att testa.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!