lördag 5 maj 2018

Reader's Choice - Glam Polish Cancer

Jag är så trött hela tiden, det är faktiskt kämpigt att ta sig upp på morgonen och jag har ingen aning om varför jag är sådan just nu. Får vila så mycket jag kan för att försöka komma tillbaka till mitt rätta jag igen. Idag har vi varit och ätit hos min mamma och sen var jag och maken på lite byggmässa. Kollade på lite fönster och förstås på lite kök igen.

Det är lördag och då är det såklart dags för läsarnas val. Denna veckan är det Glam Polish Cancer som får pryda mina naglar. Ett lila lack med prismatiskt glitter i. Jag säger prismatiskt glitter för det känns mer som ett glitterlack på ytan än ett holo. Suveränt att jobba med. Två lager och topplack har jag på bilderna.

Det här gillar jag skarpt. En helt underbar färg och med ett härligt glitter i det också. Svårt att inte tycka om liksom.

Jag drog upp tre lack på lite måfå ur lådan som ni får rösta på till nästa gång.

I'm so tired all the time, it's actually hard getting up in the morning and I have no idea why I'm like this right now. I just have to make sure that I get lots of rest so I can to try to get back to my right self again. Today we have been eating lunch at my mothers and then me and my husband went to a small building fair. Looked at some windows and of course some kitchen again.

It's Saturday and time for readers' choice. This week it's Glam Polish Cancer that adorns my nails. A purple polish with very fine prismatic glitter in. I say prismatic glitter because the polish feels like a glitter polish on the nails and not like a holo. Great to work with. I have two layers and top coat on the pictures.

I like this sharply. An absolutely wonderful color and with a lovely glitter in it too. A polish that would be very hard not to like. 

I pulled three random polishes out of the box, which you can vote for next time.
1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!