torsdag 3 maj 2018

CND Vinylux - Taffy

Pressutskick

Hunnit med min träning och en liten promenad till dammen idag. Borde ha städat, men orkade inte.

Jag har försökt mig på lite watermarbling igen, inte med riktigt lika bra resultat som förra gången, men ändå helt ok tycker jag nog. Dagens lack är Taffy från CND Vinylux och jag har gjort accentnageln med alla lack från Chick Shock kollektionen. Det här är ett klassiskt ljusblått pastell lack i krämfinish. Bra att jobba med, två lager är tillräckligt.

Den här blåa färgen tycker jag är riktigt härlig, men sen kan jag ge ett litet tips att man kanske inte ska ut och gå precis efter man har målat naglarna. I alla fall inte om man inte satt på sig skorna innan man målade..... Blir snart lite nytt på naglarna igen.

Press Sample

Went to gym this morning and I have also taken a walk down to the pond. That's about it. I really should clean the house but I'm soo tired so that will have to wait. 

I have tried to do some watermarbling again, not really as good result as last time, but still okay I think. Today's polish is Taffy from CND Vinylux and I have made the accent nail with all the other polishes from the Chick Shock collection. This is a classic pastel blue cream polish. Good to work with, two layers are enough.

I think this blue color is really lovely. I will now also give you a little tips on things not to do when having newly painted nails.. Don't go for a walk unless you did put on your shoes and tied them before painting your nails.... Need a new manicure.

2 kommentarer :

  1. Jag tycker det blev supersnyggt! Jag hatar verkligen att water marbla så jag blir så impad när andra gör det med snyggt resultat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju rätt kladdigt, men en nagel på varje hand tycker jag går an :)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!