torsdag 10 maj 2018

Moon Shine Mani - Gryffindor Nerve and Chivalry

Haft en härlig dag med lite träning, lämning av bilen för vårmanikyr och ett litet snabbt besök hos en vän som fyller år idag. Och så lite hammockhäng såklart :) Mitt huvud har en massa att fundera på så stunderna med lugn och ro där är mycket värda. Just nu funderar jag bl.a en hel del på uttagningsprovet till utbildningen jag vill gå. Jag ska göra det på måndag.

Idag kände jag för att prova ett av Moon Shine Mani lacken med Harry Potter tema. Först ut blev Gryffindor Nerve and Chivalry som är uppbyggt med Gryffindors färger som är rött och guld. Jag var inte helt överrens med formulan på det här lacket. Penseln var bra, men det här hade en tendens att rinna ner i nagelbanden och det vet vi ju alla hur kul det är att få rött lack där. Därför är det en något kladdigare manikyr ni ser än vad jag egentligen vill visa. Det är mer crelly än jellybas, men jag tyckte ändå att tre lager blev bäst för att verkligen bygga upp färgen. Och så topplack över.

Så till färgen. Nä, det här var faktiskt inte riktigt vad jag förväntade mig. Jag hade nog tänkt mig en rödare nyans, jag tycker att den här drar lite för mycket åt orange för att riktigt funka helt ut som ett lack som ska representera Gryffindor. Lacket är fint och kommer vara underbart till hösten, men lite besviken blev jag allt.

Having a really nice day with a little workout, leaving the car for spring manicure and a little quick visit to a friend who is celebrating her birthday today. And of course a little time in my hammock :) My head has a lot to think about so moments of peace and tranquility there are very worthwhile. At the moment, I think, for example, a lot about the test for the education I've applied to. I'll do it on Monday.

Today, I felt like trying one of the Moon Shine Mani polishes with Harry Potter theme. First out is, Gryffindor Nerve and Chivalry that has Gryffindor's colors, red and gold. I didn't quite agree with the formula on this one. The brush was good, but this had a tendency to run down to the cuticles, and we all know how fun it is to get red polish there. That's why it's a more messy manicure than I really want to show today. It's more crelly than jelly base, but I still thought that three layers were best to really build up the color. And then top coat over.

So to the color. Well, this was not really what I expected. I probably thought of a more reddish shade, I think this is a bit too much orange to really work out like a color to represent Gryffindor. The polish looks fine and will be wonderful in the fall, but I can't help feeling a bit disappointed.
2 kommentarer :

  1. Jag förstår vad du menar, inte så typiskt för Gryffindor men absolut fint.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!