onsdag 4 april 2018

OPI - Tile Art to Warm Your Heart

Pressutskick

Ikväll ska jag ta med min mamma på föreläsning. En av mina allra bästa vänner förlorade sin son när han valde att ta sitt liv. Nu är hon ute och föreläser och på så sätt försöker hon hjälpa andra i liknande situationer. Hennes son ska inte ha dött förgäves. All heder åt denna underbara kvinna.

På naglarna har jag ett helt underbart royalblått krämlack från OPIs Lisbon kollektion. Tile Art to Warm Your Heart är namnet och dessutom fixade jag till en accentnagel med hjälp av vattendekaler som jag köpt för länge sedan. Återigen är det här OPI när de är som bäst. Två lager som bara glider på och så topplack på det.

Jag bär inte den här typen av blått tillräckligt ofta känner jag. Det är ju en så fantastiskt fin nyans. Och jag gillar hur dekalen funkar ihop med lacket. Kort sagt: Nöjd och glad!

Press Sample

Tonight I will bring my mom to a lecture. One of my best friends lost her son when he chose to take his life. Now she is giving lectures about how it is to have children with diagnoses and depression in this way she tries to help others in similar situations. Her son should not have died in vain. All honors this wonderful woman.

On the nails, I have a beautiful royal blue cream polish from OPI's Lisbon collection. Tile Art to Warm Your Heart is the name of this and I also did an accent nail with the help of some old waterdecals I had laying around. Again, this is the OPI at their best. Two layers that just slides on and then top coat to seal it all. 

I don't carry this kind of blue enough. It's such a wonderful shade. And I like how the decal works with the polish. In short: I'm very Happy!


6 kommentarer :

 1. Underbar färg! Tungt men viktigt ämne på föreläsningen du gick på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt tungt, men tyvärr ständigt aktuellt och alldeles för lite pratat om.

   Radera
 2. This is such a gorgeous blue. Your accent nail works perfectly.

  SvaraRadera
 3. Åh så snygg kombination, jag måste nog snart använda dekaler!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu en nail art grej som jag använder alldeles för sällan.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!