söndag 29 april 2018

Lacky Corner's Favorite Week: China Glaze - Agro

Maken har bestämt sig för att bygga en liten bro över dammen så man kan gå runt den. Vi tog släpet med oss och körde till stan för att köpa virke, väl där konstaterar vi att allt inte får plats på en gång, så det blev två vändor till bygghandeln och en in till mataffären för att se till att allt finns redo för vårt Valborgsfirande med grannarna. Väl hemma höll jag på att dö av hunger, men nu är magen mätt och glad och på naglarna sitter det sista av lacken från min favoritvecka.

Man ska ju avsluta med flaggan i topp och idag visar jag er ett av mina absoluta favoriter. Ett lack som för alltid får mig att älska China Glaze. Jag tror dessutom att det här är lacket som verkligen fick mig att gilla grönt på naglarna för så mycket gillar jag Agro. Det här kom ut med Hunger Games kollektionen 2012. Något som också fick mig att bli intresserad av både böckerna och filmerna. Jag kan varmt rekommendera båda delar och framför allt det här lacket.

Agro är olivgrönt med skimmer. Helt ljuvligt. Nu har mitt hunnit tjockna till så egentligen kunde jag nog nöjt mig med ett lager, men två blev det. Alltså det här kan jag bära hur många gånger som helst utan att tröttna det minsta. Jag dras till liknande lack och ett annat som nästan kom med denna vecka är ett liknande fast med matt finish från Depend som kom i höstas. Om någon frågade mig vilket China Glaze lack man ska köpa om man bara får köpa ett enda så blev nog mitt svar Agro.

Hoppas ni har uppskattat att få se några av mina favoriter. Är det någon som ni gillat mer än de andra kanske? Eller är det något lack ni förväntat er som inte dök upp?  Lämna gärna en kommentar.

My husband has decided to build a small bridge over over pond so that you easily can walk around it. We drove to town to buy the material and while there we realized that what couldn't get everyting with us in one round, so there were two turns to the construction store and one to the grocery store to make sure everything is ready for our Walpurgis Night celebration with the neighbors tomorrow. Finally at home, I was dying of hunger, but now I'm no longer hungry and in a pretty much better mood and the nails are painted in the last polish of my favorite week.

One should end with the flag at the top and today I show you one of my absolute favorites. A polish that forever makes me love China Glaze. I also think that this is the one that really got me in to green nails, that is how much I like Agro. This came out with the Hunger Games collection 2012. Something that also made me interested in both the books and the movies. I highly recommend both parts and especially this polish.

Agro is olive green with shimmer. Absolutely lovely. My bottle has thickened up a bit and is now almost a onecoater, but I have as usual two coats.  I can wear this all the time without ever getting tired of it. I'm drawn to similar polishes and I almost put another one pretty similar to this amongst my favorite this week. One that has a matte finish and came out with one of Depends autumn collections. If someone asked me what China Glaze polish one should buy if one only could buy one, then my answer would be Agro.

Hope you have appreciated seeing some of my favorites. Is there a polish you liked more than the others maybe? Or is there one you expected that did not show up? Please leave a comment.

6 kommentarer :

 1. Agro är så fint, gillar mycket. Och det är alltid roligt att se andras gamla favoriter. De gamla skönheterna måste väl också få komma ut och ses tycker i alla fall jag själv. =)

  SvaraRadera
 2. Väldigt snyggt men inte min favorit från den kollektionen.. Utan att ha kollat samlingen tänker jag på Riveting som en av mina CG favoriter, ev är väl den från samma kollektion?
  Gillar verkligen din favvovecka! Så kul att se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det från samma kollektion och ett av mina stora favoriter också.

   Radera
 3. Väldigt snyggt men jag känner inte lika starkt för det här lacket som du. Har det faktiskt inte i min samling men om jag inte minns fel så köpte en kompis det när vi var i Riga och shoppade nagellack på Oniks Beta:) Tycker också att favoritveckan är väldigt rolig för övrigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att min lilla favoritvecka gick hem, jag har haft rätt trevlig måste jag säga medans jag luftat mina godingar.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!