torsdag 12 april 2018

Nail Challenge Collaborative presents: Recreate a manicure #1

Idag bestämde jag mig för att det är vår och satte på sommardäcken på bilen dock blåser det så mycket ute så man fryser typ ihjäl om man tar sig ut.

Denna månadens tema i Nail Challenge Collaborative innebär att man ska återskapa någon annans manikyr eller en av sina egna. Jag har länge varit lite sugen på att göra körsbärsblommor och letade lite. Jag hittade denna tutorial hos Did My Nails och testade.

Nej, mina blev inte lika fina, men jag är ändå ganska nöjd faktiskt. Nästa gång ska jag ta ett lite mer täckande ljusrosa tror jag. Lacken jag använt mig av är: OPI What's the Double Scoop? och This Cost Me a Mint + China Glaze Don't Mesa With My Heart.

Today, I decided that spring is here and changed to summer tires on the car, however, it blows so much outside that you freez your but of if you go out. 

This month's theme in Nail Challenge Collaborative is recreate someone else's manicure or one of your own. I have been wanting to do some cherr blossom nail art for a while and this was the perfect opportunity. I found this tutorial at Did My Nails and tested.

No, my did not get as nice, but I'm still quite happy with it. Next time I'll take a light pink that covers a bit more I think. The polishes I used for this are: OPI What's the Double Scoop? and This Cost Me a Mint + China Glaze Do not Mesa With My Heart.
5 kommentarer :

 1. Jag tycker det blev jättefint och vårigt! Håller med om att det inte är särskilt varmt, jag hade vårjacka i helgen och i början på veckan men idag och igår tog jag fram vinterjackan och det var rätt skönt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt aprilväder just nu tycker jag!

   Radera
 2. Beautifully done! Branches are weirdly hard to paint considering they're just lines. :D

  Also, I noticed you haven't posted your photos to the FB group itself yet. So just a reminder in case you forgot! ;)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!