fredag 21 oktober 2016

United In Pink - Purrfect Pawlish Sweet Macarons


Idag är det fredag och vi får se om jag hinner med att syssla med min senaste hobby.. Bakning. Jag har fortfarande problem med knät så det där med att ut och gå funkar inte, men baka, det går bra.

Jag tycker att det varit lite mesiga rosa färger jag visat senaste dagarna så idag ändrar jag på det genom att visa ett lack från det tyvärr nedlagda Indiemärket Purrfect Pawlish. Sweet Macarons är en ganska skarp rosa med lila flakies i. Superfint och jag bestämde mig för att göra det ännu finare genom att lägga dit en accentnagel med leadlight teknik.

Mönstret kommer från MoYou London Pro 08 och jag har målat med Essie Love Sheen och China Glaze Keepin' It Teal.

Det här gillar jag skarpt!

Today is Friday and we'll see if I have time to deal with my latest hobby .. Baking. I still have problems with my knee so taking walks is not something that I can do right now, but bake, that works perfect. 

I think I have shown a bit wimpy pink colors the last few days, so today I thought I change that by displaying a polish from Purrfect Pawlish that sadly has stopped making polishes. Sweet Macarons is a pretty sharp pink with purple flakies in. It's super pretty and I decided to make it even better by adding an accent nail with leadlight technology.

The pattern comes from MoYou London Pro 08 and I have painted it with Essie Love Sheen and China Glaze Keepin 'It Teal.

I like this a lot!

4 kommentarer :

  1. What a sweet mani - OH how I miss Purrfect Pawlish...

    SvaraRadera
  2. A very beautiful manicure and for such an important cause <3

    SvaraRadera
  3. Fint på alla sätt! Det rosa lacket är riktigt fint och accentnageln är skitsnygg!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!