söndag 23 oktober 2016

United In Pink & Nail Art Sunday- Pink Ribbon


Idag är sista dagen av United In Pink och jag vill tacka alla som har engagerat sig och bidragit med manikyrer. Idag är ju också Nail Art Sunday och temat är passande nog Rosa Bandet.

Jag har valt ett av mina absoluta favoritlack när det gäller rosa. Nämligen Date Night från Smitten Polish (nu Dreamland Lacquer) accentnageln målade jag först med Delush 50 Shades of Yay och sen målade jag på frihand det lilla rosa bandet.

Det här blir en färgstarkt och förhoppningsvis en manikyr som förmedlar hopp, För jag vill ge hopp och styrka till alla dom som själva är drabbade och till de som indirekt är drabbade via släktingar och vänner.

Återigen ett stort tack till er som varit med.

Today is the last day of the United In Pink week and I want to thank everyone who has been involved and contributed with manicures. Today's also Nail Art Sunday and the theme is fittingly Pink Ribbon.

I have chosen one of my absolute favorite nail polishes when it comes to pink. Namely Date Night from Smitten Polish (now Dreamland Lacquer) and for the accent nail, I painted witht Delush 50 Shades of Yay and then I freehanded the little pink ribbon.

This is a colorful and hopefully a manicure that conveys hope, because I want to give hope and strength to all those who are affected be this disease and to those indirectly affected through relatives and friends.

Again, a big thanks to all of you that has participated.7 kommentarer :

 1. It's a lovely finish of this week - really beautiful!

  SvaraRadera
 2. Väldigt söt manikyr och en jag håller med Maria, en perfekt avslutning på veckan!

  SvaraRadera
 3. Fin manikyr och herregud, Date Night! Så snyggt!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin manikyr och vilken härlig uppslutning Jag hoppas vara med om en stund, om jag får igång mitt strulande iPhoto...

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!