torsdag 27 oktober 2016

China Glaze - Getting To Gnaw You

Idag fyller min man år, så jag bakade lite och körde ut till hans jobb. Annars så ägnar jag mig just nu åt att rensa upp på vår övervåning. Det behövs kan jag lova.

Men jag tog en liten paus och målade naglarna med Halloweenlack från China Glaze. Tror att det här kom ut 2014. Lacket heter Getting To Gnaw you och består av en svart jellybas med kopparfärgade glitter. Lacket var smidigt att jobba med och glittren sprider ut sig utan något som helt bekymmer. Jag har två lager och topplack på bilderna.

Det här är helt klart ett väldigt höstigt lack, om det är så mycket halloween vet jag inte och det gör mig inte ett dyft för det enda jag tycker är kul med Halloween är alla roliga lack som kommer ut. Själv är jag nog mer en Alla Helgons Dag person. I alla fall så tycker jag att det här var riktigt trevlig. Tyvärr så kommer det inte sitta kvar så länge för jag var klantig och stötte till i alla fall två naglar innan lacket var torrt :(

Today is my husbands birthdays so I did some cookies and I drove out to his job with them. Other than that I'm trying to clean up our upper floor. It is necessary, I can promise.

But I took a little break and painted my nails with a Halloween polish from China Glaze. I think this came out in 2014. The polish is called Getting To Gnaw you and consists of a black jellybase with copper-colored glitter. The polish was easy to work with and the glitters spread very easy on the nail. I have two coats and top coat in the pictures.

This is clearly a very nice polish for the autumn maybe more so than a Halloween polish and that is perfectly fine by me since I'm not a big fan of Halloween. In any case, I think this was really nice. Unfortunately, it will not remain on the nails that long because I was clumsy and bumped into to of the nails before the polish was completely dry :(
 4 kommentarer :

  1. Väldigt fint! Jag är inte heller så mkt för halloween. Köpte dekaler som passar till det men tror att jag sparar dem till nästa år:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!