lördag 15 oktober 2016

Reader's Choice - Dance Legend Rich Black 920 The Broadway

Dags för veckans höjdpunkt igen. I alla fall tycker jag att läsarnas val är en favorit.

Den här veckan har jag busat lite, för det blev nämligen jämt mellan två lack, men jag bestämde mig för att visa det som jag haft stående längst och då blev det Rich Black 920 The Broadway som jag fick i min adventskalender.

Lacket består av en svart jellybas fylld med glitter i olika storlekar. Det finns en mängd färger bl.a silver, rött, blått och grönt. Jag valde att inte prova att få det här täckande på egen hand utan har lagt två lager över ett svart krämlack. Glittret spred ut sig väldigt lätt och torktiden var helt ok. På bilderna har jag topplack på också.

Jag är lite svag för den här typen av svarta lack, även om jag ofta drar mig lite för att använda dom eftersom jag inte uppskattar borttagningen av glitter, men jag måste säga att det här är riktigt fint. Kul att det är så många olika färger på glittret.

Till nästa vecka blir det rosa lack att välja på. För ni har väl inte glömt att United In Pink veckan börjar på måndag. Nu kanske inte ni tycker dom är rosa som ni får rösta på, men dom står bland mina rosa lack och magenta tycker jag räknas in.

Time for the highlight of the week again. In my opinion any way. I love readers' choice it's my favorite.

This week I have been a little rowdy. Because two of the polishes got the same amount of votes, but I decided to show the one that I've had the longest of the two. And that is why Dance Legend Rich Black 920 The Broadway is in this post today. I got that in Advent calendar.

The polish consists of a black jellybase filled with glitter in various sizes. There are a variety of colors, among others silver, red, blue and green. I chose not to try to get this to cover on it's own but instead layer it over a black creme. I have two layers of The Broadway and the glitter spread out very easy and the drying time was ok. In the pictures I have topcoat on too.

I'm a little weak for this kind of black polishes, though I often tend to let these polishes stand untested because I don't appreciate the removal of glitter, but I must say that this is really nice. Glad there are so many different colors of glitter.

For the next week there will be pink polishes to vote from. I hope you haven't forgotten that the United In Pink Week starts on Monday. Now you may not think that these are pink that you can vote for, but they are in my pink polish drawer and I think magenta counts.8 kommentarer :

 1. The glitters makes the black less black, I like that!

  SvaraRadera
 2. I voted for the Ellagee since it's been a while since I saw that brand on the blogs I follow :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Too bad that it's so rare to see that brand on blogs.

   Radera
 3. Det ser väldigt läckert ut men jag kan tänka mig att borttagningen inte är så kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så farligt med det här eftersom jag la det över annat, men en sisådär tre lager hade nog varit mindre kul.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!