tisdag 21 oktober 2014

United In Pink - Kiko 618 & Stamping

Vårt lilla tema United In Pink rullar vidare och även idag blir det lite nailart hos mig.

För ett tag sedan så lyckades jag få tag på två stycken Kiko Mirror lack genom en blogsale och anledningen till att jag blev så glad över detta är att jag insåg att dom skulle vara perfekta att använda till stamping.

Och så rätt jag hade. Jag gjorde en favorit i repris och la svart som bas färg och ja, det är Rainbow Honey Nyx som jag använt. Nyx som för övrigt börjar tryta i sin flaska. Dags för inköp. Jag hittade ett mönster på Pueen Encore SE02A som jag kände skulle täcka tillräckligt för att detta skulle bli godkänt som en rosa manikyr.

Kiko 618 täcker alldeles ypperligt även på svart och som helhet så gillar jag den här manikyren. Alldeles lagom mycket rosa för mig.


Our theme week United In Pink rolls on, and I will show you nail art today again. 

A while ago I managed to get hold of two Kiko Mirror polishes through a blog sale and the reason I was so happy about this is that I realized that they would be perfect to use for stamping. 

And I was so right about that. I did another version of my favorite type of manicure. That is a black base and yes, it's Rainbow Honey NYX that I used. And it's time for me to purchase another bottle because it's not much left in it. I found a pattern on Pueen Encore SE02A that I felt would cover enough to make this count as a pink manicure. 

Kiko 618 covers just excellent even over black and as a whole I like this manicure. Just the right amount of pink for me.

20 kommentarer :

 1. Kanonfint, super med det svarta som bas!

  SvaraRadera
 2. Galet fint! Du är sååå duktig på stamping! :-)

  SvaraRadera
 3. WOW, that really is a pretty stamping mani!

  SvaraRadera
 4. Great stamping, it's gorgeous!

  Besosss

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Suveränt lack att jobba med måste jag säga.

   Radera
 6. Fantastic stamping! I also bought my Kiko mirrors only because they stamp so great!

  SvaraRadera
  Svar
  1. They are perfect and I will try to find some more of them.

   Radera
 7. Du är så grymt duktig på stämpling! Det här var superfint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har övat en del och plockat bort otaliga manikyrer ;)

   Radera
 8. Väldigt fint. Jag gillar verkligen det rosa lacket!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!