tisdag 14 oktober 2014

Essence - Special Effect Topper Night In Vegas

Ibland är man bra korkad tycker jag. Det här effektlacket fick jag förra året i ett av mina födelsedagspaket. Och inte förrän nu har jag använt det och då för att jag fick syn på en så snygg manikyr på Instagram (har jag för mig) och insåg att ett sånt där lack har ju jag också!

I alla fall jag glömmer lätt bort att man kan använda olika lack till layering för att fixa hur fina manikyrer som helst. I det här fallet så har jag bottnat med Rainbow Honey Nyx och sen lagt ett lager med Essence Nail Art Special Effect Topper som är ett flakielack med multichroma nyanser.

Just den manikyren jag såg hade matt topplack över och det var det som jag tyckte såg så snyggt ut så alltså la jag på ett lager med China Glaze Matte Magic över och vips så har jag en härligt höstig och snygg manikyr.

Sometimes at least I feel kind of stupid about not using the polishes I have.  I got this effect polish last year in one of my birthday package. And I have waited until now to use it and the reason I used it now is because I saw a so stylish manicure on Instagram (I think it was on IG) and realized that I have one of those paints that was used in it. 

In any case, I easily forget to use different polishes for layering to fix up a nice manicure in an easy way. In this case, I have Rainbow Honey Nyx as a black base and then added a layer with Essence Nail Art Special Effect Topper that is a multichrome flakie. 

The manicure I saw had matte topcoat over and that was the reason I liked it so much so I did the same thing and added a layer of China Glaze Matte Magic over and just like that, I have a wonderfully very autumn like and stylish manicure.

25 kommentarer :

 1. åh wow! jag vill också ha denna nu. undrar om den fortfarande säljs?

  SvaraRadera
  Svar
  1. BTW, jag tror den har ett till namn utöver special effect topper som är en serie effektlack. Kan detta vara Night in Vegas?

   Radera
  2. Du har så rätt, hittade det på flaskan och det är Night In Vegas :)

   Radera
 2. Mycket gilla på detta!!!

  SvaraRadera
 3. Åh gud såååå snyggt! Me like...;-)

  SvaraRadera
 4. OHHH - this is gorgeous matte, I love it!!

  SvaraRadera
 5. Wow!!! This is sooo pretty. Love the color combos and the effect. Its def a must try. Love it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It turned out exactly the way I wanted to and also the way I've seen it on the net.

   Radera
 6. Älskar flakies och det blev ju kanon snyggt med matt toplack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är alldeles för dålig på att använda mina. Måste bli bättring!

   Radera
 7. I've got this polish and it's amazing!

  Xoxo

  SvaraRadera
 8. Men så snyggt! Flakes + matt tc är bara klockrent. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Undrar varför det dröjde så länge för mig att testa det här.

   Radera
 9. Galet snyggt! Och väldigt lik min manikyr med Nfu Oh flakes och matt topplack:) det matta gör sig verkligen på glittret...

  SvaraRadera
 10. Galet fint! Ett sådant effektlack måste jag lägga vantarna på!

  SvaraRadera
 11. Jättefint lack! Jag har också några varianter av färgskiftande flakies, men använder dem alldeles för sällan. De ser ju inte så spännande ut i flaskan, så det är rätt lätt att glömma bort dem.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!