måndag 13 oktober 2014

Orly - Flicker

När vi skulle åka iväg till Berlin ville jag pryda naglarna med ett lack som jag visste jag skulle trivas i, som håller bra och som passar till kläderna jag skulle bära på bokeventet vi var på.

Efter mycket velande hit och dit blev det Orly Flicker som jag målade med. Ett val som jag absolut inte ångrar. Ett mycket vackert lite bränt orange lack med ett underbart skimmer i.

Jag tycker ju mycket om Orly som märke och är lite ledsen att det är lite knepigt att få tag på. Jo, givetvis kan man ju köpa från USA, men det hade ju varit trevligt att faktiskt hitta det i affärer här också.

Just Flicker är något lite skirt, jag tror att jag har tre lager på här och så The Shining toplack på också.

Höll det då? Jag målade med det på lördagskvällen och när vi kom hem sent på onsdagskvällen så fanns det någon liten chippning, men inte mycket så jag anser att det höll helt ok. Och jag trivdes kanon i det också.


When it was time for our trip to Berlin I wanted to paint my nails with a polish that I knew I would enjoy, that would look good for several days and that would fit to the clothes I was planning to wear at the bokeventet we were going to. 

I had a hard time deciding on what orange polish I would use but finally decided on Orly Flicker. A choice that I absolutely do not regret. A very beautiful somewhat burnt orange polish with a wonderful shimmer. 

I do like Orly as a brand very much and is a bit sad that it's a little tricky to find here in Sweden. Well, of course one can buy from the US, but it would have been nice to actually see it in stores here too. 

Flicker is a bit sheer, I think I have three coats on here and also The Shining on top. 

Did it last? I painted with it on Saturday night and when we came home late on Wednesday night, there were some chipping, but not much so I think it was quite ok and I enjoyd wearing it a lot. 

11 kommentarer :

 1. It's a beautiful shade for you, so I see why you chose it!
  But I'm surprised it was that sheer...

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen en härlig färg på det. Sååå fint. :-)

  SvaraRadera
 3. Orly flicker är en favorit här med faktiskt :)
  Var ett tag sen jag använde min har jag för mig..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir lätt så när man har lite många lack ;)

   Radera
 4. Den är riktigt fin Flicker.. eldig, glödande och höstig på samma gång. :)

  SvaraRadera
 5. Det är ett underbart lack! Höst på flaska. :-)

  SvaraRadera
 6. Väldigt vackert lack! Jag var sugen på det när det släpptes, men kom tyvärr aldrig fram till att köpa det...

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!