söndag 12 oktober 2014

United In Green & Nailart Sunday - Kärlek (Love)

Idag är sista dagen på United In Green tema veckan och även Nailart Sunday. Sen är det temapaus en vecka för att sedan gå in på United In Pink istället. Hoppas många kommer att haka på även den veckan.

Dagens kombinerade tema är Kärlek. Ja, vad vore livet utan kärlek egentligen. Kärlek som kan se så ofantligt olika ut, men som är den största källan till glädje. Alla har vi ju olika typer av kärlek i vårt liv. Jag t.ex har ju en man som jag delar mitt liv med. Min kärlek, barn som jag älskar, en hobby som jag älskar, hela min övriga familj och mina små Undulater som också skänker kärlek till mig.

Listan kan göras oändlig faktiskt och allt detta har ju givetvis påverkat hur jag har orkat ta mig ur mina nedstämdheter. Så ämnet är alldeles utmärkt passande för dagen.

Däremot satt jag med extrem idé torka när jag skulle komma på vad jag skulle göra för manikyr. Sen började jag tänka på en manikyr som jag gjorde för ett tag sedan som jag kallade för kärleksbrev. En liknande fast med grön stamping skulle ju givetvis kunna funka. Men jag ville inte att den skulle vara alltför färgglad utan mer en lite romantisk ljuv manikyr om ni förstår hur jag menar.

Jag hittade ett gammalt Nivea lack som jag inte alls brukar använda då det är ett vitt skirt pärlemoaktigt lack. Inte något som normalt sett går hem hos mig, men till det här skulle det bli utmärkt. Love texten kommer från platta BM-311och de båda hjärtan kommer från MoYou Nails 238. Jag har använt ett grönt Konad lack till stämplingen och Mentality Glaze Art red till färgen inne i hjärtat.Today is the last day in the United In Green theme week and also Nailart Sunday. Then it's theme break for a week and after that it's time for the United In Pink theme. I really hope we will be many that joins. 

Today's combined theme is Love. What would life be without love? Love that can look so very different, but that is the greatest source of joy. We all have different types of love in our lives. Me for exampel: I've got a man with whom I share my life with. My love, children that I love, a hobby that I love, all my other friends and family and my little budgies that also bestows love for me. 

The list could go on forever and all those have obviously affected the way I have been able to take me out of my depressions. So the topic is absolutly perfect for the day. 

Still I had no idea at first on what I wanted to do for this theme. Then I started thinking about a manicure that I did a while ago that I called love letters. A similar but with green stamping would work exellent. But I didn't want it to be too colorful but more of a sweet little romantic manicure if you know what I mean. 

I found an old Nivea polish that I don't usually use because it's a bit sheer white pearly polish. Not something that normally works for me,  but this would be excellent for this purpose. The Love text comes from plate BM-311 and the two hearts from MoYou Nails 238.  I have used a green stampingpolish from Konad for the stamping and Mentality Glaze Art red color inside the hearts.16 kommentarer :

 1. Svar
  1. Blev för en gång skull riktigt nöjd själv också.

   Radera
 2. Jättesnyggt! Roligt när man får användning för de där tråkiga lacken också ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis! Jag hade glömt att jag hade det här, men det funkade ju perfekt till det här.

   Radera
 3. Så fint. Du är en fena på stämpling. :)

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Ja och faktiskt precis som jag hade tänkt mig det också.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!