fredag 25 juli 2014

Pretty Serious - My Darlin' Clemetine

Häromdagen frågade jag min käre make vilken färg jag skulle ha på naglarna och han svarar orange. Jag plockar fram nästan alla otestade lack jag har i den färgen, men där tog det stopp! Han ville inte alls hjälpa till att välja vilket lack av dom jag skulle ha. Istället la jag ut en bild på Instagram och frågade om hjälp. De första som svarade på min fråga svarade att jag skulle ha Pretty Serious My Darlin' Clementine alltså fick det bli så också.

Och vilket vackert lack det här är! Helt fantastiskt glasfleck lack som skimmar i orange och guld. Sen är det också riktigt smidigt att lacka med. Himlans bra formula.

Jag har tre lager och ett lager med Insta-Dri på bilderna. Torktiden är helt normal. Jag har ju dessutom skaffat mig ett nytt macro objektiv så det blir lite närbilder också idag.

Det här lacket hör ju hemma i samma familj som China Glaze Riveting, Zoya Amy och flera liknande och det är absolut en del av mina favoritlack och faktum är att det här skulle nog kunna hamna på den listan också.








The other day I asked my dear husband what color I should wear on my nails and he replies orange. I pick up almost all untested polishes I have in that color, but that is when he stopped helping me! He refused to pick the polish for me so Instead I posted a picture on Instagram and asked for help. The first who answered my question answered that I would have Pretty Serious My Darlin 'Clementine and so be it. 

And what a beautiful polish this is! Absolutely fantastic glass fleck polish that shimmers in orange and gold. Then it's also really easy to paint with. Awesome formula. 

I have three layers and a layer of Insta-Dri in the pictures. The drying time is completely normal. I've also got myself a new macro lens so you get some close-ups today as well. 

This polish belongs to the same family as China Glaze Riveting, Zoya Amy and several similar and among them are some of my absolute favorite nail polish and the fact is that this could probably be able to get on that list too.

10 kommentarer :

 1. Except that mine is pink - our polishes this morning has the same truly amazing shimmer and flecks makes both of them glow.
  It's a gorgeous orange :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It is and I really like flecks they make the polish come alive.

   Radera
 2. Ååååh jag är så himla förtjust i den här typen av lack! Måste leta upp mitt Riveting för det förtjänar lite kärlek :D

  SvaraRadera
 3. oooh wow, that's a really gorgeous orange! :)

  SvaraRadera
 4. Ser riktigt fint ut, härlig glöd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en fantastisk glöd i det här lacket!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!