lördag 12 juli 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - Pretty Serious Galaxy Invander

Trodde ni jag hade glömt bort er? Åh, nej! Inte jag inte. Men idag har jag först städat av huset och sen haft en trevlig grillkväll tillsammans med min mamma och svärmor.

Födelsedagen var också mycket trevlig och avslutades med en tur till vår lokala pub.

Men idag är det Läsarnas val igen och förra veckan så var det en ganska jämn kamp mellan Zoya Blair och dagens vinnare som är Pretty Serious Galaxy Invader.

Kollektionen som det här kommer ifrån heter They Came From Beyond Space och var ganska hypad faktiskt när den kom ut 2012 även om den bara består av tre lack. Fast å andra sidan gillar jag små kollektioner.

Lacket är ett foillack som är blått i basen, men även med skiftningar mot lila. Inte ett superduochromt lack, men skiftningarna finns där.

Precis som med övriga lack från Pretty Serious som jag provat är det här smidigt att lacka med. Lite skirt, men mycket bra formula. Tre lager är tillräckligt. Just nu håller jag på att prova Sally Hansen Insta-Dri som överlack så det är vad jag har över detta.

Jag tycker det här lacket är väldigt fint och jag är faktiskt ganska nöjd med bilderna, men jag blev inte kär och galen precis. Jag är dock ganska säker på att jag hade blivit det om jag använt lacket precis efter jag fått hem det vilket måste vara ett år sedan. Det har gått lite inflation i liknande lack och många av dom är minst lika fina som det här. Ångrar jag att jag köpte det? Nej, absolut inte för det är vackert, men kanske inte ett sånt där lack som jag kommer plocka fram gång på gång när jag inte är sugen på något av dom nya som står.

Idag fick min käre make gå till otestat lådan och plocka fram tre lack och det är dom ni får rösta på denna veckan.Did you think I'd forgotten you? Oh, no! Not me not. But this day has been devoted to house cleaning and then we had a nice barbecue with my mother and mother in law. 

My birthday was also very nice and ended with a trip to our local pub. 

But today is Reader's Choice day again, and last week it was a pretty even fight between Zoya Blair and today's winner that is Pretty Serious Galaxy Invader. 

The collection this came from is called They Came From Beyond Space and was actually pretty hyped when it came out 2012 although it only consists of three polishes.  But on the other hand, I like small collections. 

The polish is a foil which has a blue base, but also with shifts towards purple. Not a superduochrome polish, but the shifts are there. 

As with other polish from Pretty Serious as I tried, this is easy to paint with. A little sheer, but very good formula. Three layers are enough. Right now I'm trying out Sally Hansen Insta-Dri as a top coat so that's what I have over this. 

I think this polish is very pretty and I'm actually quite happy with the pictures, but it was not a kind of wild and crazy love I felt for it. However, I'm pretty sure I had felt that way of it if I had used the polish right after I got it which must be a year ago. It's been a little inflation in polishes similar to this and many of them are just as good if not even better. Do I regret that I bought it? No, definitely not for it's beautiful, but perhaps not one of those polish that I will pick up again and again when I'm not keen on any of the new members in my collection. 

Today my dear husband was sent to the untested box and asked to pick up three polishes for you to vote on.

6 kommentarer :

 1. Vilket härligt lack! Jag blev nog lite småkär faktiskt. Finns det att få tag på numera? Har ett par Tins-lack som jag jagar efter. De är inte lätta att få tag på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går att få tag på. Finns på deras hemsida och om jag inte har helt fel för mig så brukar frakten vara helt rimlig därifrån.

   Radera
 2. I agree, it's pretty but not super impressive in the shift.
  I'm not a lover of teal, but if I were this had to be in collection!

  SvaraRadera
 3. Vilken skönhet! Verkligen underbart vackert

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!