måndag 21 juli 2014

Indigo Bananas - Fiery The Angels Fell

Ännu en underbar dag framför mig. Solen skiner och jag har absolut ingenting planerat. Skönt tycker jag.

Idag visar jag er alldeles nylackade naglar och lacket som sitter på är Indigo Bananas Fiery The Angels Fell. Det här vet jag att jag såg hos Sminkan förra året och blev kär. Jag kan inte säga helt säkert när jag köpte det själv sen, men jag tror inte det var så värst långt efter jag sett det där. Nu har jag då äntligen låtit min flaska komma fram ur gömmorna.

Mina bilder är inte på långa vägar lika fina som Sminkans, men lacket är ju en skönhet.

Fiery The Angels Fell är ett glasfleck lack som också är duokromt. Det är skiftningar mellan guld, orange och rosa i det. Det är dessutom lätt att lacka med. Jag har tre lager på, men om man lackar lite tjockare lager från början tror jag att man kan klara sig med två. Ett lager Insta-Dri över också.

Trotts att det här är helt fantastiskt så kan jag ändå inte låta bli att undra hur det här skulle se ut med lite svart mönster ovanpå. Jag är ju helt hopplös!I have another wonderful day ahead of me. The sun i shining and I have absolutly nothing planned. Very nice!

Today I show you my newly painted nails and the polish that I painted with is Indigo Bananas Fiery The Angels Fell. I know that I saw this at Sminkan's blog and fell in love with it. I can't say for sure when I bought it but I don't think it was that long after I've seen it there. And finally my bottle has been taken out from the drawer. 

My pictures aren't any near Sminkans but this polish is such a beauty.

Fiery The Angels Fell is a glasfleck polish that is duochrome. It shifts between gold, orange and pink. It is also very easy to paint with. I have three layers on but if you do take thicker layers than I did I think two could be enough. I also have a layer of Insta-Dri over.

This polish is so amazing and still I can't help myself from wondering how it would look with some black pattern on top. I think I need some help!

10 kommentarer :

 1. Det här är så fint! Undrar i mitt stilla sinne varför jag inte köpt det ännu...

  SvaraRadera
 2. Åh så härliga bilder!! Det här lacket väntas in om några dagar igen, tack och lov :) Lånar din bild till butiken!

  SvaraRadera
 3. Åh me like! RIktigt läckert lack :)

  SvaraRadera
 4. Det här är verkligen läckert! Och vad skönt med en oplanerad dag, jag längtar till semestern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oplanerade dagar är ju rätt skönt ibland faktiskt :)

   Radera
 5. Fantastiskt vackert! Det här har stått på min önskelista sen jag såg det hos Sminkan, men jag har inte kommit mig för att köpa det än. :-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!